Palau Robert

Palau Robert

Una encartellada dóna el tret de sortida a l'exposició "Aixafem el feixisme" al Palau Robert

query_builder   2 novembre 2020 14:21

event_note Nota de premsa

Una encartellada dóna el tret de sortida a l'exposició "Aixafem el feixisme" al Palau Robert

Aquest migdia s’ha fet una encartellada, a les portes del Palau Robert, com a tret de sortida de l’exposició “Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya,1936-1939.
Palau Robert
Hi han participat el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans; el director general de Difusió, Jordi del Río; la comissària de l’exposició, Ester Boquera; el professor de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB, Enric Marín; l'empresari d’arts gràfiques i col·leccionista Marc Martí, i l'editora de la revista l'Avenç i directora de projecte, Núria Iceta.

L’exposició del Palau Robert “Aixafem el feixisme” explica els mitjans i les estratègies persuasives que va fer servir el Comissariat per defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals durant la Guerra Civil (1936-1939). Es pot visitar del 2 de novembre al 5 d’abril de 2021 a les Sales 1 i 2 i l’organitza la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.