Empresa i Treball

El conseller Tremosa, durant la seva intervenció en la presentació del projecte 'Aixeca el teu negoci'

Conseller Tremosa: "Estem posant tota la carn a la graella perquè cap empresa tanqui"

query_builder   4 novembre 2020 13:32

event_note Nota de premsa

Conseller Tremosa: "Estem posant tota la carn a la graella perquè cap empresa tanqui"

El conseller, durant la seva intervenció
·     “El meu objectiu és que tots els recursos vagin de manera directa a garantir l’activitat econòmica”, ha assegurat

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha explicat que el Govern està “posant tota la carn a la graella perquè cap empresa tanqui”. En l’acte de presentació del projecte ‘Aixeca el teu negoci’, que han impulsat les cambres de Catalunya i que té com a objectiu ajudar les empreses a superar la situació econòmica generada per la Covid-19, Tremosa ha insistit en la necessitat de fer un esforç “per salvar empreses i garantir-ne la continuïtat”, i ha agraït a les cambres de comerç la seva col·laboració en aquesta feina.

El conseller ha fixat com a fita “que les empreses, autònoms, pimes o micropimes aguantin l’activitat fins als mesos de febrer o març”, ja que serà aleshores quan la introducció generalitzada dels testos ràpids, fiables i barats podrà contribuir a normalitzar l’activitat dels sectors econòmics més afectats per la Covid-19. Per això, ha recordat que el Departament d’Empresa i Coneixement ha mobilitzat “gairebé 110 milions d’euros per al sector de la restauració i els establiments de bellesa”, o que el Govern va aprovar ahir mesures com ajuts als autònoms o una rebaixa del tram autonòmic de l’IRPF per a les rendes més baixes. “El meu objectiu és que, quan acabi l’any, el Departament d’Empresa i Coneixement tingui 0 euros per gastar i que aquests recursos hagin anat de manera directa a garantir l’activitat econòmica”, ha reblat.

Tremosa ha remarcat el paper de les cambres de comerç en tota aquesta labor per la seva proximitat al teixit empresarial, i ha celebrat la campanya ‘Aixeca el teu negoci’, impulsada pels 13 ens camerals del país, perquè contribuirà a que cap empresa, pime, micropime o autònom quedi sense informació de quins recursos estem posant a la seva disposició per passar aquests mesos tan difícils”. ‘Aixeca el teu negoci’ oferirà a autònoms i empreses serveis gratuïts en 8 àmbits diferents per tal que puguin mantenir la seva activitat.

Segueix-nos a les xarxes ______________________________________________________

Twitter @empresacat | @coneixementcat