Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballem en l'extinció d'un incendi d'indústria a Molins de Rei (Baix Llobregat)

query_builder   5 novembre 2020 12:20

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballem en l'extinció d'un incendi d'indústria a Molins de Rei (Baix Llobregat)

  • S’han cremat dues naus d’una empresa de motocicles elèctriques situada al Polígon Industrial El Pla i el foc ja està apagat
  • Es van mobilitzar vint-i-cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i ara en resten dues que revisen tots els punts calents i supervisen
Els Bombers de la Generalitat treballem en l’extinció d’un incendi d’indústria a Molins de Rei (Baix Llobregat). L’avís del foc es va rebre anit a les 20.52 hores d’ahir i va mobilitzar vint-i-cinc dotacions de diversos parcs de la zona. El foc, que està controlat des de dos quarts d’una de la matinada, ha calcinat dues naus d’una empresa de motocicletes elèctriques situada al c/ Riera de Can Pahissa del Polígon Industrial El Pla.

Hores d’ara, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen amb les tasques d’extinció. S’estan revisant tots els punts calents i supervisant que no fumegin.

El dispositiu d’extinció va comptar amb l’activació del Grup Operatiu de Suport (GROS) i el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers de la Generalitat.

 

Cerdanyola del Vallès, 5 de novembre de 2020

12.00 hores      

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia