La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, han rebut els representants de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el clúster català de la indústria de l’esport (INDESCAT), Gestiona i l’Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitnes (ADECAF) al Palau de la Generalitat.

sge
Foto: Jordi Bedmar

En la reunió, els representants d’aquestes entitats han traslladat al Govern la situació que estan vivint com a conseqüència de la Covid-19 i del tancament al públic de les instal·lacions esportives. La consellera Budó i el secretari general han escoltat les reivindicacions del sector i han expressat la seva comprensió per la situació complicada, fins i tot límit, que aquestes mesures han provocat en clubs i gimnasos.

Budó els han traslladat el convenciment del Govern que l’esport a Catalunya és segur, i ha agraït el sacrifici que durant aquests mesos han fet, la qual cosa ha ajudat a millorar les dades sanitàries.

En aquest sentit, la consellera de la Presidència els ha traslladat que s’està treballant perquè el sector pugui reobrir i recuperar una certa normalitat el més aviat possible.

 

1  

Imatges

Fotografia de la reunió (Autor: Jordi Bedmar)

Fotografia de la reunió (Autor: Jordi Bedmar) 1310