Centre Estudis Opinió

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política 2020

El CEO publica la 3a onada del Baròmetre de 2020

query_builder   20 novembre 2020 10:36

event_note Nota de premsa

El CEO publica la 3a onada del Baròmetre de 2020

Avui, divendres 20 de novembre, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’enquesta Baròmetre d’Opinió Política. 3a onada de 2020, amb el número de REO 985, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO. Com a conseqüència de les mesures de protecció i seguretat relacionades amb la pandèmia del coronavirus, no s’ha celebrat l’habitual roda de premsa de presentació de resultats.

L’objectiu del Baròmetre d’Opinió Política és conèixer l’actitud dels catalans i les catalanes davant la política, el seu comportament electoral i valors polítics així com el coneixement i la valoració que fan dels líders polítics catalans. L’enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

El treball de camp de l’últim Baròmetre de l’any es va dur a terme entre el 13 d’octubre i el 7 de novembre mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 individus. El marge d’error és de + 2,19 per al conjunt de la mostra.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO. D’altra banda, podeu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat a través de l’EvoluCEO, o bé, podeu treballar directament amb la matriu de l’estudi amb l’UpCEO.

 

1  

Fitxers adjunts

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política 2020

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política 2020
PDF | 1420

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia