Direcció General de Comunicació

altres acords

Altres acords

query_builder   24 novembre 2020 15:39

event_note Nota de premsa

Altres acords

El Govern autoritza Avançsa a mantenir-se en el capital de Creàpolis

 

El Govern ha aprovat autoritzar Avançsa, empresa de promoció i localització industrial de Catalunya dependent del Departament d’Empresa i Coneixement, a mantenir-se en el capital de Creàpolis, centre promocionat l’any 2005 per la Fundació ESADE amb la voluntat d’esdevenir el parc global d’excel·lència en innovació empresarial.

 

En concret, s’ha autoritzat la novació de les condicions establertes en l’Acord del Govern de 17 de març de 2009 per a l’entrada d’Avançsa en el capital de la societat Creàpolis Parc de la Creativitat, SA (Creàpolis). En l’acord de Govern aprovat avui s’estableix el mes de juliol de 2037 com a nova data de recompra de les 7.509 accions de la societat Creàpolis que ara mateix són propietat d’Avançsa.

 

La seva missió és accelerar la innovació dotant espais físics i creant àrees de coneixement que estimulin la interacció entre l’escola de negocis, el món empresarial i altres xarxes de coneixement i innovació, per tal de detectar noves oportunitats de negoci, impulsar el seu desenvolupament i la seva comercialització amb èxit.

 

Avançsa té com a objectiu fomentar i desenvolupar el creixement i la consolidació d’empreses que aportin valor afegit i diferenciació, que siguin sostenibles i creïn llocs de treball. L’entitat s’encarrega de donar suport tècnic, administratiu i econòmic a aquestes empreses i participa, com a soci minoritari, en projectes empresarials estratègics i viables econòmicament.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia