Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   1 desembre 2020 15:18

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Mireia Vall i Urbea, secretària d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

Nascuda a Santpedor el 1975.

 

És pedagoga i educadora social de formació, amb dos màsters en gestió i direcció de recursos humans i en coaching executiu i personal.

 

Té una amplia trajectòria en l’administració pública i, en concret, en l’àmbit de les migracions i ciutadania. Des de 2006, ha estat tècnica territorial a la Catalunya Central de la Direcció General d’Immigració i posteriorment de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, lloc que ocupava fins aquest mes de novembre.

 

Aquesta feina l’ha portada a participar en el desenvolupament de diversos projectes relacionats amb les polítiques migratòries, com el desplegament de la Llei d’acollida, programes  d’interculturalitat, la Taula territorial d’acollida de joves emigrats sols a la Catalunya central o el Programa de la Unió Europea EUROsocial+ sobre qualificacions professionals per a persones migrades, on va assessorar el govern xilè.

 

El 2020 també ha estat coordinadora en funcions dels centres socials de caràcter residencial a la Catalunya central del Departament de Treball, Afers socials i Famílies en la crisi sanitària per la Covid-19.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia