Direcció General de Comunicació

Entrega dels II Premis Inclusius de l'Esport Català. (Fotografia: Jordi Bedmar)

Consellera Budó: "A través de l'esport tenim una eina molt important per garantir la integració social"

La consellera de la Presidència ha presidit l'acte de lliurament dels II Premis Inclusius de l'Esport Català

query_builder   1 desembre 2020 19:54

event_note Nota de premsa

Consellera Budó: "A través de l'esport tenim una eina molt important per garantir la integració social"

La consellera de la Presidència ha presidit l'acte de lliurament dels II Premis Inclusius de l'Esport Català

Entrega dels II Premis Inclusius de l'Esport Català. (Fotografia: Jordi Bedmar)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha presidit aquest dimarts l’entrega dels II Premis Inclusius de l’Esport Català, uns guardons en forma de beques econòmiques que donen suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses. Budó ha posat de relleu la importància dels premis que “posen nom i cara a aquestes persones i entitats que fan una tasca tan important” i ha destacat la funció cohesionadora de l’activitat física. “A través de l’esport tenim una eina molt important per garantir la integració social”, ha expressat la consellera portaveu.

Budó ha felicitat tots els guardonats, de qui ha destacat que són “un exemple de superació, esforç i motivació” i ha agraït especialment la tasca que fa la Fundació Onat, coorganitzadora dels Premis, les empreses que donen suport al projecte i els clubs, les entitats, les federacions i els centres educatius compromesos amb la pràctica inclusiva de l’esport. La consellera els ha encoratjat a “seguir endavant amb la seva tasca i a mantenir reforçar la col·laboració entre administracions, entitats i empreses”.

El secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, que ha donat la benvinguda a l’acte, ha volgut destacar el fet que aquests premis es consolidin amb la seva celebració de la segona edició, en una situació complexa de pandèmia de la Covid-19. Figueras també ha reconegut la fundació Onat, que coorganitza els guardons: “Fa un parell d’anys vam traçar com havia de ser aquest reconeixement i sense la tenacitat de qui n’està al capdavant avui això no existiria”, ha admès.

Els guardonats

La segona edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català ha guardonat les següents entitats i persones: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Associació Aprenem (Barcelona), Joan Soto (pel projecte ‘On jo no hi veig, puja el meu cor – Parets del Vallès), B-Swim (Mataró), equip de Tecnificació i Formació en Esports de Muntanya (ETFEM - Navès), Sincro Gestió (Sant Cugat del Vallès), Associació de Dones Immigrants Subsaharianes (ADIS - Granollers), Associació Esportiva Pibody (Lleida), Mahamadou Dambelleh (Club Natació Castellfollit), Institut Josep Mestres i Busquets (Viladecans) i Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física.

2  

Imatges

Imatge dels organitzadors i patrocinadors dels Premis Inclusius de l'Esport Català (Fotografia: Jordi Bedmar)

Imatge dels organitzadors i patrocinadors dels Premis Inclusius de l'Esport Català (Fotografia: Jordi Bedmar) 173

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; i el president d'Onat Foundation, Sergi Mingote (Fotografia: Jordi Bedmar)

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; i el president d'Onat Foundation, Sergi Mingote (Fotografia: Jordi Bedmar) 179

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia