Direcció General de Comunicació

digital

El Govern aprova un programa per avançar en l'Administració digital com a peça clau per fer front a la Covid-19

query_builder   9 desembre 2020 15:24

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un programa per avançar en l'Administració digital com a peça clau per fer front a la Covid-19

  • Tindrà una durada de tres anys i s’adscriu a la Direcció General d’Administració Digital

 

El Govern ha aprovat la creació del Programa temporal per poder avançar en l’Administració digital com a peça clau per fer front a la Covid-19. El programa està adscrit a la Direcció General d’Administració Digital, tindrà una durada de tres anys i preveu la incorporació de fins a 8 efectius per garantir la correcta execució dels processos.

 

En el context actual, l’Administració digital esdevé clau i es converteix en una garantia essencial perquè la ciutadania pugui continuar relacionant-se amb l’Administració pública. En aquest sentit, el Govern està impulsant, i ho continuarà fent, mesures per fer front als efectes de la pandèmia, en l’àmbit econòmic i social, adreçades a les empreses i a la ciutadania, que requereixen un model d’administració digital àgil i eficaç per facilitar la seva implementació.

 

El nou programa temporal s’emmarca en aquest objectiu de fer possible tant el desplegament efectiu de l’Administració digital com el canvi cultural que l’ha d’acompanyar, així com el desenvolupament d’una nova cultura de l’aprenentatge per a l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia