Empresa i Treball

EMC

Conseller Tremosa: "Cricursa és l'exemple d'empresa catalana que triomfa en el món"

query_builder   10 desembre 2020 14:57

event_note Nota de premsa

Conseller Tremosa: "Cricursa és l'exemple d'empresa catalana que triomfa en el món"

  • La companyia està especialitzada en la fabricació de vidres corbats per grans projectes d’arquitectura

 

  • Cricursa guanya un contracte a Hong Kong per 20 milions d’euros i crearà prop de 100 llocs de treball durant l’any 2021
EMC

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’empresa Cricursa a La Sentiu de Sió. Aquesta és una empresa familiar especialitzada en la fabricació de vidres corbats per grans projectes d’arquitectura.

Durant la visita del conseller, els responsables de l’empresa han anunciat que han guanyat un contracte per un edifici a Hong Kong que suposarà la creació de prop de 100 llocs de treball durant l’any 2021.

El conseller Tremosa ha destacat que “una vegada més, hi ha un espai per sorprendre’t amb l’economia catalana com és el cas de Cricursa, una empresa catalana que triomfa al món”. En aquest sentit, el titular d’Empresa i Coneixement, ha assegurat que “és una empresa que està guanyant contractes arreu del món per edificis amb vidres de diferents formes i mostra fins a quin punt el potencial de Lleida és global”.

Cricursa es va crear l’any 1928 i actualment tenen tres fàbriques ubicades a La Sentiu de Sió, Balaguer i Granollers. L’empresa té 350 treballadors i factura 40 milions d’euros. Exporten més del 80% de la seva producció principalment a  Estats Units, Europa (Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia), Àsia (Hong Kong, Korea, Xina, Taiwan i Japó), Austràlia i Orient Mig (Emirats, Aràbia Saudí i Qatar).

 

 

 

2  

Imatges

Fotografia del conseller durant la visita a l'empresa

Fotografia del conseller durant la visita a l'empresa 3008

Fotografia del conseller durant la visita a l'empresa

Fotografia del conseller durant la visita a l'empresa 2960