Direcció General de Comunicació

nomenament

Nomenament

query_builder   15 desembre 2020 15:19

event_note Nota de premsa

Nomenament

Francesc Gòdia i Casablancas president del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits. Departament de Salut

 

Nascut a Sabadell l’any 1958. Llicenciat en Ciències Químiques i Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. Investigador post-doctoral a l’Oak Ridge National Laboratory (Oak Ridge, Tennessee, Estats Units) i professor titular i catedràtic d’Enginyeria Química a la Universitat Autònoma de Barcelona. Expert en recerca en Enginyeria Bioquímica, tecnologia de cultiu de cèl·lules animals per a la producció de biofàrmacs i vacunes i suport de vida a l’espai. És autor de més de 110 articles, capítols de llibre, cinc patents i director de 33 tesis doctorals completades.

 

Director de la Planta Pilot MELiSSA, una instal·lació per al desenvolupament de tecnologia de suport de vida en missions humanes d’exploració de l’Espai (European Space Agency). Investigador Principal del Grup d’Enginyeria Cel·lular i Bioprocessos de la UAB. Ha desenvolupat més de 20 projectes en col·laboració amb empreses nacionals i internacionals. Coordinador del Programa de Doctorat en Biotecnologia de la UAB. Autor de més de 120 presentacions a congressos i membre dels Comitès de més de 25 congressos.

 

Entre altres, va ser president de la Sociedad Española de Biotecnología (2002-2006). Actualment és membre de l’Executive Committee de la European Society of Animal Cell Technology i de l’Executive Board de la European Federation of Biotechnology (des de 2005). Va ser president del Working Party Biotechnology, Nanotechnology and Converging Technologies de l’OCDE (2017-2019) i membre del seu Bureau. Des de 2013 és president de la Fundació Parc Taulí.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia