Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Frame del programa

"País de Vins", nou programa de televisió de la Xarxa de Comunicació Local

Seran un total de sis capítols que s'emetran els caps de setmana d'aquestes festes de Nadal

query_builder   16 desembre 2020 16:17

event_note Nota de premsa

"País de Vins", nou programa de televisió de la Xarxa de Comunicació Local

Seran un total de sis capítols que s'emetran els caps de setmana d'aquestes festes de Nadal

Presentadors del programa
Els presentadors del programa, Toni Comas i Maria Bassegoda

País de Vins és el títol del nou programa que aquest dissabte s'estrenarà a la Xarxa de Comunicació Local. Es tracta d'una coproducció de Penedès Televisió i TAC12, amb el suport i assessorament de l'INCAVI, la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i la participació d'una desena de televisions locals.

Presentat per Toni Comas i Maria Bassegoda, el programa compta la presència de representants de diversos sectors relacionats amb el vi a casa nostra, des d'elaboradors, viticultors, agents de turisme, comunicadors o sommeliers, que a cada capítol conversen, en format tertúlia, al voltant d'un aspecte relacionat amb el món del vi català.

País de Vins permetrà també fer un viatge per totes les Denominacions d'Origen del vi de Catalunya, amb entrevistes i reportatges sobre el terreny que ens ajudaran  a conèixer les singularitats de cada zona i la diversitat i qualitat dels seus vins.

Són 6 capítols de 27 minuts de durada que s'emetràn els dissabtes i diumenges a les 21h del vespre (els dies 19, 20, 26 i  27 de desembre, i 2 i 3 de gener) i es podràn recuperar a http://www.alacarta.cat/pais-de-vins.

Aquest programa forma part de la campanya que ha engegat l’INCAVI amb la finalitat de difondre els valors i les qualitats del vi amb DO elaborat a Catalunya per tal d’incentivar el seu consum, també durant els festes de Nadal.

2  

Imatges

Els presentadors del progarma,  Toni Comas i Maria Bassegoda

Els presentadors del progarma, Toni Comas i Maria Bassegoda 358

Frame del programa País de VIns

Frame del programa País de VIns 526