Centre Estudis Opinió

Enquesta sobre context polític. 2020

El CEO publica l'Enquesta sobre context polític. 2020

query_builder   18 desembre 2020 11:00

event_note Nota de premsa

El CEO publica l'Enquesta sobre context polític. 2020

Avui, divendres 18 de desembre de 2020, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’Enquesta sobre context polític a Catalunya. 2020 amb el número de REO 988, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO. Com a conseqüència de les mesures de protecció i seguretat relacionades amb la pandèmia del coronavirus, no s’ha celebrat l’habitual roda de premsa de presentació de resultats.

L’Enquesta sobre context polític s’ha realitzat amb la finalitat de conèixer l’opinió dels catalans sobre la situació política, econòmica i social que es viu actualment a Catalunya, així com el comportament electoral. El dossier de premsa inclou un annex amb l’estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

El treball de camp s’ha dut a terme entre el 25 de novembre i el 7 de desembre de 2020 mitjançant enquestes telefòniques assistides per ordinador (mètode CATI) a una mostra de 1.500 individus amb ciutadania espanyola de 18 i més anys residents a Catalunya. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de +2,53%.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO o bé, podeu treballar directament amb la matriu de l’estudi amb l’aplicació UpCEO. Els evolutius es poden consultar a l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta sobre context polític. 2020

Enquesta sobre context polític. 2020
PDF | 783

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia