Direcció General de Comunicació

El Govern aprova una inversió de 775.000 euros per a la millora de carreteres a Granollers

El Govern aprova una inversió de 775.000 euros per a la millora de carreteres a Granollers

query_builder   8 juny 2010 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una inversió de 775.000 euros per a la millora de carreteres a Granollers

 
  • S’executaran obres de condicionament de l’antiga carretera N-152a i treballs de millora de diversos vials urbans
 
El Govern ha aprovat avui una inversió de 775.500 euros per al finançament d’obres de millora de trams de carreteres que funcionen com a vials urbans al seu pas per Granollers. Aquesta aportació s’emmarca dins l’actualització del conveni que signaran el Govern i l’Ajuntament de Granollers.
 
Dins del terme municipal de Granollers hi ha determinats trams de carreteres que desenvolupen la funció de vials urbans i, per tant, es va preveure la seva cessió a l’Ajuntament per part de la Generalitat. Així, l’any 1995 es va signar un conveni pel qual se cedien els trams de carreteres i, a canvi, el Govern executava algunes actuacions de millora d’aquestes vies.
 
Els trams a traspassar a l’Ajuntament de Granollers corresponen a les carreteres següents:
 
  • Carretera N-152a, en el tram comprès entre la rotonda de la Ronda sud i el límit amb el terme municipal de les Franqueses del Vallès.
  • Carretera C-1415 (carretera de la Roca del Vallès) entre la intersecció amb l’avinguda del Parc i el terme municipal de la Roca del Vallès.
  • Calçades laterals de la Ronda sud (entre l’av. Francesc Macià i el c.Lluís Companys i entre aquest carrer i el riu Congost).
  • Alguns trams de ramals viaris executats i camins executats al costat de la línia fèrria Barcelona-Puigcerdà.
 
Així mateix, amb aquesta inversió, l’Ajuntament de Granollers executarà les obres de condicionament de l’antiga carretera N-152a entre la plaça de la Corona i el carrer de Torres i Bages.
`