Territori

Presentació telemàtica

Territori i Sostenibilitat presenta dues noves línies de transport que connecten amb la UAB des de la Vall del Tenes i des del Moianès

query_builder   18 desembre 2020 12:26

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat presenta dues noves línies de transport que connecten amb la UAB des de la Vall del Tenes i des del Moianès

  • Totes dues línies es posaran en servei així que tornin les classes presencials a la universitat
  • Amb aquestes noves connexions ja són 19 les línies de bus que permeten la mobilitat en transport públic per carretera a la UAB des del territori català
Foto de la presentació telemàtica

El director de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, David Saldoni, ha presentat en un acte telemàtic les noves línies de bus que connectaran amb la Universitat Autònoma de Barcelona, d’una banda, els municipis de la Vall del Tenes i, de l’altra, el Moianès. Aquests nous serveis, operats per Sagalés, es posaran en funcionament un cop tornin les classes presencials a la universitat.

Aquestes dues noves línies d’accés a la UAB, estan formades per tres anades i tres tornades i els horaris s’han consensuat amb les hores d’entrada i sortida dels estudiants.

Una vintena de connexions amb l’autònoma

 

Amb aquests nous serveis presentats avui ja arriben gairebé a la vintena les connexions amb la Universitat Autònoma de Barcelona en transport públic per carretera facilitant així la mobilitat per motius d’estudi a les persones d’arreu del territori català, i, en molts casos, des de municipis de densitat baixa de població que no compten amb una infraestructura ferroviària propera. Promovem doncs, la mobilitat sostenible evitant en la mesura del possible l’ús del transport privat en els desplaçaments per motius d’estudi.

 

En declaracions del director de Transports i Mobilitat, David Saldoni: “Aquests nous serveis amplien la xarxa de transport públic sostenible a municipis que fins ara no comptaven amb una alternativa al vehicle privat i, per tant, és una millora que contribueix a millorar les opcions de mobilitat per motius d’estudi, un dret que hem de poder facilitar al màxim des de les administracions.

 

 

LÍNIA

VIATGERS

(e3) Barcelona-Cerdanyola del Vallès-Campus UAB

1.103.095

(C5) Mataró - Campus UAB

107.086

(648) Montcada-Ripollet-CV-UAB-Bellaterra (SC)

95.618

(753) Manresa - Campus UAB

46.676

(N62) Barcelona-UAB-Sant Cugat del Vallès (NOCTURN)

37.628

(M1) Olesa de Montserrat-Terrassa-Campus UAB

36.458

(412) Granollers-Parets del Vallès-Campus UAB

20.537

(690) Badalona-Sta.Coloma G.-Ripollet-UAB

19.487

Igualada - Campus UAB

15.339

(365) Santa Perpètua - Mollet - Campus UAB

10.931

(245) Sentmenat-Caldes-Palau-Polinyà-Campus UAB

6.883

(B6) Sabadell-Barberà del Vallès-Campus UAB

5.373

Berga - Campus UAB

2.792

Terres de l'Ebre – UAB

2.568

Lleida - Campus UAB (SDRICI)

1.966

(410) Vic - Campus UAB (SC)

859

Bellaterra-Tarragona-Cambrils

251

*Va entrar en servei el setembre

 

En els casos de Terres de l’Ebre i Tarragona-Cambrils, donen servei als estudiants que passen tota la setmana a la UAB i tornen a casa el cap de setmana.

3  

Fitxers adjunts

Fulletó horaris Moianès-UAB

Fulletó horaris Moianès-UAB
PDF | 94

Fulletó horaris La Vall del Tenes - UAB

Fulletó horaris La Vall del Tenes - UAB
PDF | 96

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 348