Direcció General de Comunicació

Fira bcn

El Govern atorga 5 milions d'euros a Fira de Barcelona per atendre les despeses derivades de la Covid-19

query_builder   22 desembre 2020 15:10

event_note Nota de premsa

El Govern atorga 5 milions d'euros a Fira de Barcelona per atendre les despeses derivades de la Covid-19

  • Amb aquesta subvenció directa, el Govern vol donar suport a una institució que és clau per a l’economia del país: en un context d’activitat firal plena genera un impacte econòmic anual de 4.710 milions d’euros

 

El Govern ha aprovat concedir 5 milions d’euros a la Fira de Barcelona per atendre les despeses extraordinàries ocasionades per la pandèmia de la Covid-19. Amb aquesta subvenció directa, vehiculada a través del Departament d’Empresa i Coneixement, el Govern vol donar suport a aquesta institució clau per a la recuperació econòmica de Catalunya.

 

Fira de Barcelona és una institució clau per a la recuperació econòmica de Catalunya. De fet, en un context d’activitat firal plena la institució genera un impacte econòmic anual de 4.710 milions d’euros, amb un Valor Afegit Brut (VAB) equivalent a l’1% del PIB de Catalunya, 35.000 llocs de treball i 971 milions d’euros de recaptació fiscal, segons un estudi elaborat per l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB) de la Universitat de Barcelona (UB).

La subvenció s’emmarca en les actuacions que impulsa el Govern, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia