Direcció General de Comunicació

escola

El Govern aprova un decret llei per a la represa de l'activitat escolar el segon trimestre del curs 2020-2021

query_builder   22 desembre 2020 15:12

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un decret llei per a la represa de l'activitat escolar el segon trimestre del curs 2020-2021

  • S’estableix la represa del curs escolar dilluns dia 11 de gener en lloc del dia 8, com a mesura preventiva davant la pandèmia

 

El Govern ha aprovat un decret llei per determinar la represa de l’activitat lectiva escolar de cara al segon trimestre del curs 2020-2021.

 

Aquesta norma estableix l’inici de l’activitat escolar, que inclou també les activitats extraescolars, del segon trimestre del curs escolar 2020-2021, el dia 11 de gener de 2021. També es modifica el calendari del període de vacances escolars de Nadal, que serà del 22 de desembre de 2020 al 8 de gener de 2021, ambdós inclosos.

 

La normativa faculta al Departament d’Educació perquè, en funció de l’evolució de les dades epidemiològiques i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, pugui modificar l’inici de l’activitat escolar del segon i tercer trimestre d’aquest curs; i faci les modificacions corresponents en el calendari escolar.

 

Aquesta mesura té un caràcter preventiu per evitar contagis de Covid-19 els primers dies de represa del curs. D’aquesta manera, i segons determinen els experts sanitaris, es vol disposar de tres dies més en els quals les persones que puguin haver estat contagiades durant les vacances no contactin amb la resta de membres del centre educatiu fins tres dies després i, per tant, disminuir el risc de contagi. Així mateix, l’inici de l’activitat escolar el dia 11 de gener enlloc del dia 8 implicarà que no hi hagi contactes estrets aquest dia, amb la qual cosa es guanyen  tres dies des del punt de vista epidemiològic.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia