Recerca i Universitats

Rector UB

El Govern nomena Joan Guàrdia nou rector de la Universitat de Barcelona (UB)

query_builder   29 desembre 2020 14:05

event_note Nota de premsa

El Govern nomena Joan Guàrdia nou rector de la Universitat de Barcelona (UB)

Rector UB

El Govern ha acordat avui el nomenament de Joan Guàrdia Olmos com a rector de la Universitat de Barcelona (UB), després de ser escollit en les eleccions celebrades el passat 18 de desembre.

Nascut a Barcelona l’any 1958, Guàrdia és catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament a la Facultat de Psicologia de la UB, expert en estadística i en l’estudi sistemàtic de la conducta humana. Com a investigador de l’Institut de Neurociències de la UB i de l’Institut de Sistemes Complexos (UBICS) ha realitzat recerca sobre neurociència quantitativa i computacional.

Pel que fa a la docència, el nou rector de la UB ha impartit classe a la Facultat de Psicologia, però també a les de Farmàcia, Economia i Empresa, Geografia i Història, Infermeria, Educació i Biologia.

Amb una llarga experiència en diferents càrrecs de gestió acadèmica, Joan Guàrdia ha dirigit tesis doctorals a diverses universitats catalanes, estatals i internacionals, és autor de més de 30 llibres i més de 260 articles científics, a més de ser l’investigador principal de multitud de projectes de recerca i coordinador de nombrosos seminaris i cursos.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia