Justícia, Drets i Memòria

.

Convocada la 6a edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica

El guardó distingeix els millors treballs de batxillerat sobre el període històric 1931-1980

query_builder   11 gener 2021 14:25

event_note Nota de premsa

Convocada la 6a edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica

El guardó distingeix els millors treballs de batxillerat sobre el període històric 1931-1980

El Memorial Democràtic ha convocat aquest dilluns la 6a edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica, que distingeix els millors treballs de recerca de batxillerat sobre el període històric 1931-1980.

Els treballs han hagut de ser fets durant el curs acadèmic 2019-2020 i no han d’haver estat publicats per cap mitjà. El Premi està dotat amb 1.000 euros i la publicació del treball en línia, a través del lloc web del Memorial. El guardó també atorga 500 euros a dos altres treballs que destaquin pel seu interès i qualitat.

El formluari de sol·licitud per presentar-se al Premi es pot trobar al web del Memorial Democràtic. El termini acaba el 12 de febrer.

Treballs premiats

A les anteriors edicions del Premi, els treballs guanyadors han estat De la llavor resistent a la conquesta d’espais de llibertat (2015), de Clara Alegre, de l’Institut El Sui, de Cardedeu (Vallès Oriental); Els vallesans als camps nazis (2016), de Núria Sala, de l’Institut Vall del Tenes, de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental); Viatge a les tenebres de la Xoà (2017), de Guifré Serrano, de l’Escola Pia, de Sabadell (Vallès Occidental); Anàlisi de l’impacte dels maquis a la zona dels Ports i la vila de Vallibona (2018), de Pep Donate, de l’Institut Els Alfacs, de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), i El règim franquista a Barcelona i el tercer vèrtex de l’Eix. La relació amb l’imperi japonès durant la Segona Guerra Mundial (2019), d’Helena Crusats, de l’Institut Jaume Callís, de Vic (Osona).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia