Direcció General de Comunicació

TIC

El Govern aprova la contraprestació econòmica amb el CTTI per als serveis recurrents TIC de l'any 2021

query_builder   12 gener 2021 14:45

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la contraprestació econòmica amb el CTTI per als serveis recurrents TIC de l'any 2021

  • L’increment respecte a l’exercici anterior és d’un 8,3% a causa, bàsicament, de les necessitats generades per la pandèmia i l’aposta decidida de transformació digital del Govern

 

El Govern ha aprovat la contraprestació econòmica de les solucions TIC recurrents que presta el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) per al funcionament diari de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, per un import de 490.842.871 euros.

 

En un món cada vegada més digital, aquestes solucions garanteixen uns serveis públics adequats a les necessitats dels ciutadans, al territori i a la societat catalana. Aquest serveis inclouen el suport a més de 180.000 llocs de treball, al manteniment i explotació de més de 1.800 aplicacions, i a la connectivitat de més de 7.500 edificis, incloent-hi, a banda de les seus administratives, els centres docents, els sanitaris, les comissaries i els jutjats.

 

La contraprestació del 2021 incrementa en un 8,3% la de l’any 2020 a causa, bàsicament, del desplegaments de nous serveis per atendre les necessitats generades per la pandèmia de la Covid-19, així com també del desplegament dels plans de transformació digital de la Generalitat. En aquest sentit, s’ha fet front, entre altres, a  l’acceleració del Pla d’Educació Digital, que ha comportat la distribució d’ordinadors portàtils a tots els docents i l’increment de les capacitats de connectivitat a tots els centres educatius. També destaca el suport prestat al teletreball dels treballadors públics, amb el lliurament de 20.000 ordinadors portàtils i l’adequació de les infraestructures i plataformes per poder-hi accedir des de l’exterior.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia