Bombers

Incendi en un habitatge unifamiliar de Sabadell amb una víctima mortal (Vallès Occidental)

query_builder   13 gener 2021 09:43

event_note Nota de premsa

Incendi en un habitatge unifamiliar de Sabadell amb una víctima mortal (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats per un veí, a les 06.19 hores, que veia sortir fum de sota la porta d’un habitatge unifamiliar, de planta baixa i dos pisos, del carrer de la Garrotxa de Sabadell.

Els Bombers han accedit, pel balcó, a l’interior de l’immoble. Han iniciat les tasques d’extinció de l’incendi, que afectava el primer pis, i la recerca d’un home gran que, segons les primeres informacions, vivia a l’habitatge.

S’ha localitzat el seu cos a una de les estances i se l’ha evacuat a l’exterior, per façana, on sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han confirmat finalment la seva mort.

El foc, les causes del qual es desconeixen i que ha cremat totalment una habitació i ha afectat per temperatura i fum la resta de l’habitatge, a les 07.18 hores ja estava apagat i els efectius han procedit a ventilar.

Fins al lloc s’hi han desplaçat 6 dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport), 2 ambulàncies del SEM, 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials i efectius de la Policia Local.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia