Direcció General de Comunicació

La consellera Budó ha visita avui diverses zones afectades pel temporal Filomena a les Garrigues

El Govern es mostra predisposat a acompanyar els municipis més petits en la despesa i manteniment de les infraestructures afectades pel temporal Filomena

query_builder   14 gener 2021 16:19

event_note Nota de premsa

El Govern es mostra predisposat a acompanyar els municipis més petits en la despesa i manteniment de les infraestructures afectades pel temporal Filomena

  • La consellera Budó ha explicat que durant les reunions amb el món local de les Garrigues s’ha parlat de recuperar el PUOSC de manteniment, una eina “com a Govern que havia estat molt important i necessària”  
La consellera Budó ha visitat avui diverses zones afectades pel temporal Filomena a les Garrigues

El Govern de la Generalitat s’ha mostrat predisposat a acompanyar els municipis més petits de Catalunya en la despesa i manteniment de les infraestructures de comunicació, com ara carreteres secundaries i camins, tant importants per a aquests pobles, i que han quedat afectades pel temporal Filomena. Així ho ha anunciat la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, que aquest matí ha visitat diverses poblacions de la comarca de les Garrigues afectades pels episodis de neu dels darrers dies.  

 La titular de Presidència s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, així com amb els alcaldes d’Albagés, Torm i Juncosa. Aquesta tarda ho farà amb l’alcaldessa de la Granadella. En aquestes trobades, Budó ha explicat que s’ha parlat de recuperar “com a Govern una eina que havia estat molt important i necessària com és el PUOSC de manteniment”, és a dir, “uns recursos que des de la Generalitat es traslladarien a aquests municipis per tal de poder fer front a les inversions necessàries per tenir en bones condicions aquests infraestructures” i també per dedicar “els recursos necessaris en episodis com els que ens hem trobat aquesta setmana”.    

 Budó ha puntualitzat que “encara no es pot parlar de xifres exactes perquè no hi hagut temps de quantificar l’afectació del temporal”, ja que en alguns casos, com en els camps d’oliveres encara no hi està permès l’accés. Tot i això, ha vaticinat que el Filomena ha produït “estralls”. 

1  

Imatges

La consellera Budó ha visitat avui zones afectades pel temporal Filomena a les Garrigues

La consellera Budó ha visitat avui zones afectades pel temporal Filomena a les Garrigues 265

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia