Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenament

query_builder   26 gener 2021 14:19

event_note Nota de premsa

Nomenament

Víctor Guardiola Flores, conseller delegat de l’Institut Català de Finances. Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda

 

Nascut a Barcelona l’any 1955.

 

És llicenciat en Dret, Executive MBA (Màster en Administració d'Empreses per l'Institut d'Empresa), diplomat en Direcció Financera per EADA i diplomat  també en Finances Internacionals per ESADE. Ha cursat programes de desenvolupament directiu i d’alta direcció d’empresa, com el PADE de l’IESE i el DEDI a l’INSEAD-Euroforum.

 

Durant la seva trajectòria professional ha desenvolupat diversos càrrecs directius a Caixabank, entre els quals destaquen la direcció de l'oficina d'empreses de Mollet; la direcció de l'oficina principal de Sabadell per a empreses i particulars; una direcció de zona i la direcció comercial a Madrid, fins a arribar a la seva contribució com a director regional del banc en cinc territoris diferents, tres d'ells a Catalunya. També cal remarcar la seva etapa com a director de l’àrea d’empreses als serveis centrals de l'organització.

 

Des del 2014, Guardiola col·labora amb l’associació Secot a Barcelona com a consultor sènior per a empreses, principalment pimes, emprenedors i start-ups.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia