Centre Estudis Opinió

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021

El CEO publica l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021

query_builder   29 gener 2021 11:05

event_note Nota de premsa

El CEO publica l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021

Avui, divendres 29 de gener de 2021, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021 amb el número de REO 992, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO. Com a conseqüència de les mesures de protecció i seguretat relacionades amb la pandèmia del coronavirus, no s’ha celebrat l’habitual roda de premsa de presentació de resultats.

L’Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021 s’ha realitzat amb la finalitat de conèixer l’opinió dels catalans sobre la situació política, econòmica i social que es viu actualment a Catalunya, així com el comportament electoral de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 14 de febrer. El dossier de premsa inclou un annex amb l’estimació de vot a les eleccions al Parlament de Catalunya.

El treball de camp s’ha dut a terme entre el 13 al 21 de gener de 2021 mitjançant enquestes telefòniques assistides per ordinador (mètode CATI) a una mostra de 1.100 individus amb ciutadania espanyola de 18 i més anys residents a Catalunya. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de +2,95%.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO o bé, podeu fer les anàlisis de les dades que considereu amb l’aplicació UpCEO. Els evolutius es poden consultar a l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2021
PDF | 751