Territori

Imatge panell informatiu

Millores en la informació sobre la previsió d'ocupació dels autobusos entre Corbera de Llobregat i Barcelona

query_builder   1 febrer 2021 15:10

event_note Nota de premsa

Millores en la informació sobre la previsió d'ocupació dels autobusos entre Corbera de Llobregat i Barcelona

  • Davant la crisi sanitària provocada pel COVID-19 i per minimitzar les aglomeracions a bord dels autobusos, els panells dinàmics d’aquestes línies oferiran informació de la previsió d’ocupació dels vehicles
  • Els usuaris de la línia e8 Corbera de Llobregat – Barcelona, i de la resta de línies que opera l’empresa Autocorb, disposaran de 4 panells dinàmics amb informació de la previsió d’ocupació de les dues properes expedicions per línia i sentit, fins a un màxim de 10 expedicions
Imatge panell informatiu

Els usuaris de la línia e8 Corbera de Llobregat – Barcelona, de la xarxa d’autobusos d’altes prestacions de la Generalitat de Catalunya exprés.cat comptaran a partir de la setmana vinent amb una millora afegida. Després de posar en servei la funcionalitat a la seva aplicació mòbil per conèixer com de ple es preveu que vagi el seu autobús, el concessionari d’aquesta línia, Autocorb, oferirà aquesta informació a través de 4 panells dinàmics.

 

L’usuari disposarà de la previsió d’ocupació de les dues properes expedicions per línia i sentit, fins a un màxim de 10 expedicions, una informació important a l’hora de poder triar quina expedició agafar. D’aquesta manera, es vol aconseguir que els usuaris optin per aquelles expedicions que van més buides, equilibrant així l’oferta i la demanda del servei. En el marc de la crisi sanitària, això permetrà minimitzar les aglomeracions als autobusos i així ajudar en la lluita contra la pandèmia.

 

La xarxa exprés.cat compta amb 41 línies de busos d’altes prestacions distribuïdes per tot Catalunya. Iniciatives com aquesta demostren que el transport públic s’adapta a la nova realitat, es digitalitza i millora per facilitar la mobilitat sostenible i segura de la ciutadania.

 

En concret, els panells en els quals s’oferirà aquesta informació són:

 

  • Parada carrer Hort S/n – Bv2422– Corbera de Llobregat (sentit Barcelona)
  • Parada Pont de Can Rafel – Bv2422– Corbera de Llobregat (en els dos sentits)
  • Parada Av. Catalunya 100 – Bv2421 – La Palma de Cervelló (sentit Barcelona)
  • Parada Maria Cristina – Av- Diagonal 670 , Barcelona (sentit Corbera)

 

Aquestes millores en la informació als usuaris iniciades amb la col·laboració de l’empresa Autocorb als 4 panells dinàmics abans esmentats, s’incorporaran en un futur a la resta de panells dinàmics de la xarxa de transport interurbà de Catalunya dels diferents operadors.

1  

Imatges

Imatge panell informatiu

Imatge panell informatiu 166