Direcció General de Comunicació

BAdalona

El Govern aprova la participació de la Generalitat en el 50% de Marina de Badalona sense cap cost

query_builder   2 febrer 2021 13:30

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la participació de la Generalitat en el 50% de Marina de Badalona sense cap cost

  • La Generalitat passa a tenir la meitat de les accions d’aquest ens després que la diligència deguda de la societat no evidenciés contingències importants que poguessin afectar de manera negativa els comptes de l’Administració

 

El Consell Executiu ha aprovat l’assignació del 50% de les accions de Marina de Badalona, SA, fins ara titularitat del Consell Comarcal del Barcelonès, a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. A més, també accepta el traspàs de les competències, les activitats i els serveis del Consell Comarcal del Barcelonès i dels organismes, entitats i empreses vinculats o dependents, entre altres qüestions.

 

L’acord dona llum verda a la modificació dels Estatuts de la societat i el seu text refós, i autoritza el representant de l’Administració de la Generalitat a la societat perquè, en l’àmbit de les seves competències, adopti els acords corresponents i dugui a terme tots els tràmits necessaris.

 

La Generalitat passa a tenir la meitat de les accions d’aquest ens després que la diligència deguda de la societat feta el 2020 no evidenciés contingències importants i que, per tant, es garanteixi la no afectació negativa dels comptes de la Generalitat. Així mateix, la Comissió Liquidadora del Consell Comarcal del Barcelonès va sol·licitar el pronunciament exprés de l’Ajuntament de Badalona sobre l’exercici del dret de tempteig que li atribueixen els estatuts de la societat sobre les esmentades accions sense que aquesta corporació s’hi pronunciés.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia