Direcció General de Comunicació

Catalunya

El Govern aprova modificar quatre termes municipals de Catalunya

query_builder   2 febrer 2021 13:30

event_note Nota de premsa

El Govern aprova modificar quatre termes municipals de Catalunya

  • Es tracta de les poblacions d’Aitona, Torres de Segre, Franqueses del Vallès i de Cànoves i Samalús  

  

El Govern ha aprovat modificar els termes municipals de les poblacions d’Aitona i Torres de Segre, d’una banda, i de les Franqueses del Vallès i de Cànoves i Samalús, de l’altra, després que els respectius plens municipals ho hagin acordat d’aquesta manera.   

  

En el primer cas, s’altera el terme municipal d’Aitona i de Torres de Segre en la zona urbanitzada situada l’oest del Pantà d’Utxesa i, en el segon cas, es modifica el terme municipal entre les Franqueses del Vallès i Cànoves i Samalús en el sector oest de la urbanització de Ca l’Esmandia. Els canvis, que consisteixen a modificar un tram de la línia de terme i la conseqüent segregació i agregació recíproca de territori entre els municipis, es fan per adaptar-se a la realitat urbanística i territorial actual.  

  

El Departament de la Presidència és competent per fitar els termes municipals d’acord amb el que estableix el Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya.  

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia