Empresa i Treball

Imatge de la Casa MIlà_La Pedrera

MODA

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà a La Pedrera a finals d'abril i torna a apostar pel format 100% digital

query_builder   10 febrer 2021 11:53

event_note Nota de premsa

MODA

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà a La Pedrera a finals d'abril i torna a apostar pel format 100% digital

imatge de l'interior del pati Pg de Gràcia de la Casa Mitlà
imatge de l'interior del pati Pg de Gràcia de la Casa Mitlà
  • El certamen de moda impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, se celebrarà la setmana del 26 d’abril i tindrà com a escenari l’edifici de la Pedrera
  • La 27a edició de 080 Barcelona Fashion serà novament en format 100% digital, com en l’edició celebrada el setembre passat, donada la situació d’excepcionalitat derivada de la Covid-19, i per la vocació de 080 Barcelona d’avançar-se als escenaris de futur per a la moda i d’apropar el món i la cultura de la moda a tots els públics
  • A partir de demà s’obre el termini per a dissenyadors i marques de moda per desfilar en aquesta propera edició

 

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà a l’edifici de La Pedrera la setmana del 26 d’abril. L’organització del certamen, a càrrec del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha escollit aquest emblemàtic edifici per a la propera edició, prenent el relleu al Recinte Modernista de Sant Pau, que ha acollit la celebració de la passarel·la en les darreres edicions.

La Casa Milà (coneguda popularment com La Pedrera), una de les obres més reconegudes de l’arquitecte Antoni Gaudí, del Modernisme i signe identitari de la ciutat de Barcelona, serà l’escenari d’excepció de la 27a edició de 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc la setmana del 26 d’abril en una edició que, com la del setembre passat, aposta pel format 100% digital.

vista del terrat de la Casa Milà (La Pedrera)
vista del terrat de la Casa Milà (La Pedrera)

La decisió d’optar novament pel format íntegrament digital, amb l’emissió de continguts de moda en streaming, respon d’una banda, a la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia de la Covid-19, i d’una altra, a la vocació de 080 Barcelona Fashion d’avançar-se als escenaris de futur per a la moda i a la voluntat d’apropar el món i la cultura de la moda a tots els públics.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del CCAM, impulsa el 080 Barcelona Fashion com a plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinar i internacional amb l’objectiu de convertir Catalunya en un referent de generació de projecció del disseny en el sector de la moda i consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en el disseny, la producció i la distribució de moda.

Així mateix, 080 Barcelona Fashion vol contribuir a potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb el camp de les indústries culturals i creatives i acostar la moda a tots els públics.

Obert el termini de participació per a dissenyadors i marques de moda

Avui s’han publicat les bases per participar en la propera edició. Els dissenyadors i marques de moda interessades poden presentar les seves candidatures a partir de demà, i al llarg dels propers 15 dies, de forma telemàtica. Més info aquí i al web del CCAM.

 

Segueix-nos a________________________________

https://080barcelonafashion.cat/

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/





 

 

  

4  

Imatges

Terrat de la Casa Milà (La PEdrera)

Terrat de la Casa Milà (La PEdrera) 980

Vista aèria de la Casa Milà (La Pedrera)

Vista aèria de la Casa Milà (La Pedrera) 2130

Imatge de l'interior de la Casa Milà (La Pedrera)

Imatge de l'interior de la Casa Milà (La Pedrera) 2294

Interior de la Casa MIlà (La Pedrera)

Interior de la Casa MIlà (La Pedrera) 442

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia