Direcció General de Comunicació

arxius

El Govern ha aprovat aportacions per al finançament de les noves seus dels Arxius Comarcals de les Garrigues i de l'Alta Ribagorça

query_builder   9 març 2021 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern ha aprovat aportacions per al finançament de les noves seus dels Arxius Comarcals de les Garrigues i de l'Alta Ribagorça

El Govern ha aprovat aportacions al finançament de la construcció i equipament de les noves seus del Arxius Comarcals de les Garrigues i de l’Alta Ribagorça.

 

Amb aquestes aportacions, que es materialitzaran a través de transferències a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura, i que han estat autoritzades a proposta del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, es podrà fer front als compromisos derivats de sengles convenis de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de les Borges Blanques (a la comarca de les Garrigues) i del Pont de Suert (a la comarca de l’Alta Ribagorça), respectivament.

 

En el cas del finançament de la nova seu de l’Arxiu Comarcal de les Garrigues, la quantitat total resultant permetrà una aportació total de 2.416.968 euros, corresponent al compromisos establerts per al període 2019-2022. 

 

En el cas del finançament de la nova seu de l’Arxiu Comarcal de l’Alta Ribagorça, la quantitat total resultant permetrà una aportació total de 1.096.624 euros, que també es correspon als compromisos establerts per aquest període de 2019-2022. 

 

Els arxius comarcals de les Garrigues i de l’Alta Ribagorça són els dos arxius comarcals que falten per culminar la xarxa d’arxius comarcals de Catalunya.

 

El pròxim divendres és previst que comencin les obres del de Les Garrigues. Pel que a l’Arxiu Comarcal de l’Alta Ribagorça, les obres ja estan actualment en fase de licitació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia