Delegació a Girona

Imatge de la recepció de la Generalitat a l'Uni Girona

La Generalitat de Catalunya rep a l'Uni Girona com a campiones de la Copa de la Reina

query_builder   11 març 2021 18:19

event_note Nota de premsa

La Generalitat de Catalunya rep a l'Uni Girona com a campiones de la Copa de la Reina

  • La recepció ha tingut lloc al Pati de les Magnòlies de l’edifici de la Generalitat a Girona.

  • Com a mostra de reconeixement, s’ha lliurat a l’equip l’obsequi institucional de la delegació del Govern a Girona
Imatge de la recepció de la Generalitat a l'Uni Girona

Les jugadores de l’Uni Girona, juntament amb membres de l’staff tècnic i el president del club, Cayetano Pérez; han assistit aquesta tarda a l’acte de reconeixement que els ha fet la Generalitat de Catalunya, després de guanyar la Copa de la Reina d’enguany.

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras i el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols; han participat en l’acte per commemorar la consecució de l’esperat títol esportiu, després de cinc temporades consecutives arribant a la final del campionat.

El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols ha donat la benvinguda a l’equip i ha ressaltat “Pel que conec el bàsquet, puc dir que l’esforç que heu fet per sobreposar-vos al cansament, al dolor, a la pressió de cada partit; compensen en arribar a la final, però si a més guanyeu, és fantàstic. Enhorabona i espero que ens seguiu donant sorpreses i alegries”.

Laia Palau, com a capitana de l’Uni Girona ha reconegut “Estem contentes d’estar aquí perquè ja tenim aquí la Copa de la Reina, que fa tant temps que el club perseguia. Esperem que l’alegria arribi a la gent, que no ha pogut venir al pavelló en aquest any complicat. Seguirem treballant, és cosa de tots, i esperem poder tornar a celebrar altres títols”.

El president del club, Cayetano Pérez ha afegit “Ens fa molta il·lusió oferir aquesta copa tan desitjada, era la que faltava i estem tots molt contents. Però venim d’un any complicat, el Gloria amb les destrosses al pavelló de Fontajau, la pandèmia que ens ha tret el públic i ha fet perdre massa social al club; el bàsquet femení necessita ajuda i aquestes noies a la pista ho han donat tot, té molt de mèrit”.

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha destacat “Per nosaltres és una alegria estar avui aquí i que després de 30 anys un equip català hagi tornat a aconseguir la Copa de la Reina. Ha estat un any complicat i seguirem fent tot el possible per ampliar els ajuts als clubs femenins de la màxima categoria. El que feu a la pista és important per l’esport, les noies, el club... La vostra victòria, amb el temps, encara tindrà més valor”.

S’ha fet entrega a l’equip d’un obsequi institucional; una reproducció de quatre rajoles que decoren els arrambadors de les parets del vestíbul principal i les dues estances situades a la primera planta de l’antic Hospital de Santa Caterina, actual seu de la Generalitat a Girona.

Per finalitzar l’acte s’ha fet una foto de família a les escales del Pati de les Magnòlies de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, on s’ha celebrat la recepció.

1  

Imatges

Imatge de la recepció de la Generalitat a l'Uni Girona

Imatge de la recepció de la Generalitat a l'Uni Girona 4465

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia