Empresa i Treball

logo

Més d'una trentena de marques de moda catalanes participaran en el nou esdeveniment comercial digital 080 Barcelona Fashion Connect

query_builder   22 març 2021 09:31

event_note Nota de premsa

Més d'una trentena de marques de moda catalanes participaran en el nou esdeveniment comercial digital 080 Barcelona Fashion Connect

logo
  • L’esdeveniment comercial internacional se celebra en format virtual durant dos dies: dimecres 24 i dijous 25 de març
  • Hi participen una trentena de marques catalanes com Desigual, Custo, Sita Murt, Lola Casademunt, Escorpion, o Yerse, i ja s’hi han inscrit 68 compradors internacionals
  • S’han exhaurit les places per participar com a expositor

 
El nou esdeveniment comercial internacional 080 Barcelona Fashion Connect, que impulsen conjuntament el Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), i el Clúster Català de la Moda (MODACC), se celebra aquesta setmana havent superat ja les expectatives dels organitzadors.

El 080 Barcelona Fashion Connect —una evolució del tradicional showroom comercial de 080 Barcelona Fashion—  comença demà passat amb molt bones previsions de partida: s’han cobert totes les places disponibles per a marques catalanes i s’han registrat a la plataforma 68 compradors internacionals, per sobre dels 50 que s’havia fixat com a objectiu els organitzadors. Es preveu que els propers dies augmenti la xifra d’agents internacionals interessats a participar-hi, ja que les inscripcions es mantenen obertes.

Les principals marques catalanes de moda participaran a l’esdeveniment digital 080 Barcelona Fashion Connect presentant les seves col·leccions i capacitats comercials on line durant dos dies –dimecres 24 i dijous 25- davant de gairebé setanta agents d’arreu del món que ja han confirmat que assistiran a les presentacions. Marques i compradors podran interactuar a través d’una plataforma digital molt orientada al negoci i s’agendaran reunions bilaterals. A més, dimecres a la tarda se celebrarà la taula rodona “Quo vadis agent? Threads & Opportunities for the Agents in times of the Digital Transformation” amb la participació d’agents internacionals.

D’entre les marques presents a l’esdeveniment, destaquen les de moda de dona, com Custo, Yerse, Escorpion, Sita Murt, System Action, Lola Casademunt, Designers Society, Rita Row, Guitare, Xantik, SKFK, Miu Sutin, Surkana, Mimosa Studio i Mus&Bombon; marques d’home i dona com Desigual, Scalpers, Zer Era, Mundaka, també infantil com Bóboli o de bany com Red Point i roba interior com ZD Zero Defects i Guasch. Finalment també hi participaran marques catalanes d’accessoris com Bolsillo i Charly Therapy i de sabates com Sabinis i Naguisa.

Pel que fa als compradors internacionals, hi ha confirmada l’assistència d’una cinquantena d’agents, dotze distribuïdors i set representants de plataformes d’e-commerce d’arreu del món; una dotzena són francesos i també hi ha força representació de compradors alemanys, belgues i britànics, i altres de procedents de països com Austràlia, el Canadà, Dinamarca, la República Txeca, Grècia, Hongria, Indonèsia, Irlanda, el Japó, Polònia, Itàlia, Corea del Sud, Taiwan, els Estats Units i els Emirats Àrabs. Tots ells són professionals amb alta capacitat de compra i potencial per generar negoci internacional que han estat convidats per l’organització.

Del showroom físic a la plataforma virtual

El 080 Barcelona Fashion Showroom va néixer l’any 2016 en format “trade show” en el marc del certamen de moda 080 Barcelona Fashion impulsat per la Generalitat , amb la voluntat d’aprofitar la setmana de la moda per promocionar les marques catalanes entre els canals comercials internacionals i generar noves oportunitats de negoci.

En total s’han celebrat onze edicions físiques del showroom amb la participació de 250 agents, distribuïdors i compradors internacionals i més d’un centenar de marques de moda catalanes, amb un volum de negoci mitjà generat per cadascuna de les edicions de dos milions d’euros. Arran de la crisi generada per la pandèmia el setembre 2020 el 080 Fashion Showroom va fer la seva primera edició digital amb la participació de 19 marques catalanes i 55 compradors internacionals.

Ara fa un pas més i adapta la plataforma per ser més útil i eficaç al que busquen compradors i marques: es desestacionalitza i se celebra un mes abans que la passarel·la perquè el calendari sigui més idoni per als compradors i es concentra en només dos dies, ja que l’experiència de l’any passat demostra que els esdeveniments digitals puntuals i limitats en el temps milloren significativament els resultats.

Segueix-nos a   ________________________________

https://080barcelonafashion.cat/

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

  

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia