Direcció General de Comunicació

orquestra

El Govern aprova prorrogar el contracte programa amb la JONC, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

query_builder   6 abril 2021 14:15

event_note Nota de premsa

El Govern aprova prorrogar el contracte programa amb la JONC, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

  • Es prorroga per al període 2021-2024 amb l’objectiu de facilitar una formació integral als joves músics de Catalunya i col·laborar en la seva inserció professional

 

El Govern ha aprovat prorrogar el contracte programa amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). El contracte programa és entre la Generalitat de Catalunya —mitjançant els departaments d’Educació, de Cultura, de Treball, Afers Socials i Famílies, i de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda—, i la fundació Jove Orquestra Nacional de Catalunya, per a un període de quatre anys entre 2021 i 2024.

 

L’objectiu del contracte programa és facilitar una formació integral als joves músics de Catalunya, col·laborar en la seva inserció professional i contribuir a l’enriquiment de nous públics. D’aquesta manera, és voluntat de les diferents parts aprofitar l’experiència adquirida. Per part de la Generalitat, se subscriu l’acord per utilitzar-lo com a eina d’impuls i millora de la qualitat en l’àmbit artístic.

 

Amb la pròrroga, es garanteix i s’optimitza la gestió dels recursos disponibles, i alhora es plantegen nous objectius. És per aquest motiu que s’autoritza una inversió total de 2.520.000 euros a repartir en diferents anualitats, entre 2021 i 2024, i que aniran a càrrec del pressupost dels Departaments d’Educació, de Cultura i de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

La vigència del contracte programa serà de quatre anys, que són els que corresponen a la planificació dels cicles artístics, pedagògics i de gestió i, a més, també coincideixen habitualment amb la durada mitjana d’estada dels músics a la JONC.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia