Territori

Ecolabel

Territori i Sostenibilitat concedeix 6 noves llicències de l'Etiqueta ecològica de la UE

query_builder   8 abril 2021 11:22

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat concedeix 6 noves llicències de l'Etiqueta ecològica de la UE

  • És un sistema d’etiquetatge voluntari que promou la comercialització de productes i serveis més respectuosos amb el medi ambient
  • Per primer cop, s’atorga una llicència dins la categoria de lubricants a Catalunya
Ecolabel

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat sis noves llicències de l’Etiqueta ecològica de la Unió Europea (EU Ecolabel). Aquesta ecoetiqueta és un sistema d'etiquetatge ecològic voluntari, creat per la Unió Europea, que promou la comercialització de productes i serveis més respectuosos amb el medi ambient.

Empresa
Entre aquests nous atorgaments, cal remarcar la primera llicència dins de la categoria de lubricants a Catalunya, a l’empresa Dilube, concretament a tres lubricants hidràulics que, al seu torn, es comercialitzaran cadascun en tres formats diferents. Aquests lubricants compleixen una sèrie de criteris molt estrictes per utilitzar productes amb impacte limitat en el medi ambient aquàtic i limitar la quantitat de substàncies perilloses, tot mantenint un rendiment igual o superior al d’un lubricant convencional.
Gràfic

També s’ha atorgat l’EU Ecolabel a quatre productes de neteja d’ús professional de la Compañía de Detergentes Institucionales del Vallès, a dos rentavaixelles d’ús industrial i institucional de l’empresa Proeco Químicas, i a una escuma rentamans de l’empresa Suministros Científicos Técnicos. A més, Comercial Química Massó ha renovat les seves sol·licituds per a detergents rentavaixelles a mà i productes de neteja de superfícies dures.

En total, els atorgaments de l’EU Ecolabel a Catalunya són 69, dels quals gairebé la meitat pertanyen al conjunt de categories de productes de neteja; com rentaplats, detergents per a la bugada, detergents per rentavaixelles i productes de neteja per a superfícies dures, entre d’altres.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 382

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia