Direcció General de Comunicació

Gremi Pastissers

#SANTJORDI

La consellera Budó rep els gremis de Flequers i de Pastissers amb motiu de la Diada de Sant Jordi

query_builder   22 abril 2021 14:01

event_note Nota de premsa

#SANTJORDI

La consellera Budó rep els gremis de Flequers i de Pastissers amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Gremi de Flequers

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebut aquest matí al Palau de la Generalitat representants dels gremis de Flequers i Pastissers, amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Després que l’any passat no es pogués fer aquesta tradicional recepció per la situació sanitària, els dos gremis han ofert enguany com a obsequi a la Generalitat una creació única elaborada per professionals del sector.

En primer lloc, la portaveu ha rebut una delegació de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, que han obsequiat la consellera amb el pa de Sant Jordi. A la trobada hi han assistit el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Jaume Bertrán; el president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués, i el president del Gremis de Forners de Tarragona, Jordi Andreu.

Seguidament, ha estat el torn de la delegació del Gremi de Pastissers, encapçalada pel seu president, Elies Miró. En aquesta ocasió, el gremi ha ofert tres roses a la consellera Meritxell Budó: dues de vermelles amb la tija de xocolata i una de groga de caramel, en homenatge a la llegenda de Sant Jordi.

2  

Imatges

Foto Gremi Pastissers (Rubén MOreno)

Foto Gremi Pastissers (Rubén MOreno) 289

Foto Gremi Flequers (Rubén Moreno)

Foto Gremi Flequers (Rubén Moreno) 321

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia