El conseller d'Educació, Josep Bargalló, presentant el nou cicle a l'Institut Martí i Franquès de Tarragona
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, presentant el nou cicle a l'Institut Martí i Franquès de Tarragona

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va presentar el nou cicle formatiu superior de teatre a Tarragona, que s’oferirà a l’Institut Martí i Franquès el proper curs 2021-2022. Els alumnes que cursin el cicle de tècnic o tècnica superior en Tècniques d’actuació teatral, amb una durada de 2.000 hores que es realitzarà en dos cursos acadèmics, rebran formació relacionada amb els diferents àmbits de la formació dramàtica, la preparació física per a l’actuació, les diferents tècniques interpretatives, les tècniques de veu, la interpretació de personatges, la postura i respiració, l’expressivitat corporal i el treball en equip.

L’IES Martí i Franquès -el segon institut públic més antic de Catalunya- serà el segon institut públic que ofereix aquest títol. El cicle formatiu de grau superior en Tècniques teatrals és un títol propi de la Generalitat creat l’any 2015, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats formatives i de qualificació detectades en el sector.

Amb aquesta oferta, Tarragona té ara mateix una de les millors ofertes de formació professional del país, i consolida una oportunitat professional àmplia.

Més informació: nota de premsa