Territori

Imatge de recurs d'obres a la façana dun edifici

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya inicia obres d'actualització en habitatges protegits de Vilanova i la Geltrú

query_builder   11 maig 2021 09:14

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya inicia obres d'actualització en habitatges protegits de Vilanova i la Geltrú

  • Invertirà més de 55.400 euros en obres en façanes i balcons dels habitatges situats als número 1 i 3 de la plaça Beatriu de Claramunt, construïts el 1992
Imatge de recurs d'obres a la façana d'un edifici

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, adscrita a la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat,  iniciarà una sèrie d’actuacions en els balcons i en les façanes del habitatges situats al carrer de Beatriu de Claramunt, 1 i 3  per actualitzar-los i mantenir-los en condicions adequades de conservació. Formen part de la promoció Aiguacuit 128, que es va construir l’any 1992 i manté encara vigent la protecció oficial.  

Les obres afectaran 12 habitatges i 3 locals, s’han adjudicat a l’empresa Forjados y estructuras de Hormigón ONE, S.L., per un import de 55.461 euros i està previst que durin un mes.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya s’ocupa de dirigir i supervisar les obres de rehabilitació i millora dels habitatges que administra i gestiona, així com del seguiment de control de qualitat del parc d'habitatges i de vetllar pel compliment dels paràmetres de qualitat i d'accessibilitat. En el cas de Vilanova i la Geltrú, l’actuació s’emmarca en el manteniment preventiu i l’actualització per ús dels habitatges.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 187

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia