Territori

Estació d'autobusos de Girona

L'estació d'autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA, rep una valoració de notable per part dels seus usuaris

query_builder   21 maig 2021 09:33

event_note Nota de premsa

L'estació d'autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA, rep una valoració de notable per part dels seus usuaris

  • Els clients i usuaris van rebre una breu enquesta de satisfacció per respondre amb el punt de llibre de Sant Jordi
Estació d'autobusos de Girona

L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA des del 2018, ha rebut una valoració positiva, tant pel que fa l’estat de les instal·lacions com pel servei del personal. En concret, els usuaris que han realitzat l’enquesta l’han valorat amb una puntuació de notable (8/10). Entre els participants de l’enquesta, rebuda conjuntament amb el punt de llibre d’obsequi pel dia de Sant Jordi, el 64,6% fa un ús diari de l’estació mentre que el 20,3% un ús ocasional.

 

CIMALSA va demanar d’aquesta manera als usuaris de l’estació d’autobusos de Girona que fessin una valoració de les instal·lacions i del servei rebut, mitjançant un qüestionari, amb l’objectiu d’oferir un servei eficient i pròxim al passatger i continuar avançant en possibles millores. 

 

L’estació d’autobusos és un recinte de 14.000 m2 ubicat a la planta -1 de l’edifici de l’Estació d’Alta Velocitat de Girona, on operen regularment cinc companyies de transport de passatgers, totes en rutes interurbanes de mig i llarg recorregut i a les quals cal sumar altres companyies que utilitzen l’estació puntualment per a viatges discrecionals.

 

CIMALSA també ha recollit propostes i suggeriments dels usuaris, per tal de continuar oferint un servei eficaç i proper als passatgers que fan ús d’aquesta instal·lació. Destacant entre altres les següents: afegir un portal d'informació en temps real de les línies d'autobusos, algunes millores en els accessos a l'estació i en la sala d'espera, més il·luminació, etc. que es tindran en compte per continuar millorant els serveis als usuaris.

 

Entre els participants d’aquest qüestionari, se sortejava un premi, esponsoritzat per Grimaldi, que consistia en 4 passatges en creuer a Roma o Sardenya, en cabina exterior, amb la possibilitat d’incloure un vehicle. La guanyadora del sorteig ha estat Olga BC.

1  

Imatges

Estació d'autobusos de Girona

Estació d'autobusos de Girona 3412

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 694