Centre Estudis Opinió

Enquesta sobre context polític a Catalunya. 2021

El CEO publica l'Enquesta sobre context polític. 2021

query_builder   28 maig 2021 11:01

event_note Nota de premsa

El CEO publica l'Enquesta sobre context polític. 2021

Avui, divendres 28 de maig de 2021, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’Enquesta sobre context polític a Catalunya. 2021 amb el número de REO 996, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO. Com a conseqüència de les mesures de protecció i seguretat relacionades amb la pandèmia del coronavirus, no s’ha celebrat l’habitual roda de premsa de presentació de resultats.

L’Enquesta sobre context polític s’ha realitzat amb la finalitat de conèixer l’opinió dels catalans sobre la situació política, econòmica i social que es viu actualment a Catalunya, així com el comportament electoral. El dossier de premsa inclou un annex amb l’estimació de vot tant per a les eleccions al Parlament de Catalunya com al Congrés dels Diputats.

El treball de camp s’ha dut a terme entre l’11 i el 19 de maig mitjançant enquestes telefòniques assistides per ordinador (mètode CATI) a una mostra de 1.200 individus amb ciutadania espanyola de 18 i més anys residents a Catalunya. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de +2,83%.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO o bé, podeu treballar directament amb la matriu de l’estudi amb l’aplicació UpCEO. Els evolutius es poden consultar a l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta sobre context polític. 2021

Enquesta sobre context polític. 2021
PDF | 1182