Empresa i Treball

Ferran Nadeu (Seat)

Conseller Roger Torrent: "Treballarem conjuntament amb el sector de l'automoció i amb SEAT pel procés de transició cap a la mobilitat elèctrica"

query_builder   28 maig 2021 13:18

event_note Nota de premsa

Conseller Roger Torrent: "Treballarem conjuntament amb el sector de l'automoció i amb SEAT pel procés de transició cap a la mobilitat elèctrica"

Ferran Nadeu (Seat)
  • El titular del Departament ha fet una visita institucional a SEAT. S.A on ha mantingut una reunió de treball amb el president de la companyia, Wayne Griffiths, ha visitat el Centre de Disseny i s’ha reunit amb el president del Comitè d’Empresa, Matías Carnero

 

  • El conseller ha avançat que “en els propers mesos anirem anunciant les mesures que podem aportar en aquesta transformació, que són necessàries ambientalment però també motor de canvi del nostre teixit productiu”

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assegurat aquest matí que “el Govern treballarà conjuntament amb el sector de l’automoció i amb SEAT pel procés de transició cap a la mobilitat elèctrica”. En aquest sentit, el titular del Departament ha explicat que “comencem la legislatura, amb quatre anys per endavant, on hem de concretar tot el que ja s’ha treballat amb els Fons Next Generation pel procés de transformació del sector industrial i del sector de l’automoció”.

El conseller ha fet aquestes declaracions durant la visita institucional a SEAT S.A on ha mantingut una reunió de treball privada amb el president de SEAT i CUPRA, Wayne Griffiths, ha visitat el Centre de Disseny del Centre Tècnic on li han presentat el projecte Future Fast Forward. Torrent s’ha reunit també amb el president del Comitè d’Empresa de SEAT S.A, Matías Carnero, i el secretari del Comitè d’Empresa, Rafael Guerrero.

El conseller Roger Torrent ha avançat que “l’objectiu del Govern és acompanyar i ajudar al sector en la transformació, i en els propers mesos anirem anunciant les mesures que podem aportar en el procés de transició cap a la mobilitat elèctrica, que és necessari ambientalment però també pot ser motor de canvi del nostre teixit productiu”.

El responsable d’Empresa i Treball ha remarcat “la importància que té SEAT S.A i CUPRA en clau empresarial i en clau del treball del país, així com des d’una perspectiva estratègica de futur en les transformacions socials i econòmiques que el nostre país ha d’afrontar amb més garanties els propers anys”.

3  

Imatges

Fotografia del conseller Roger Torrent i el president de SEAT i CUPRA, Wayne Griffiths

Fotografia del conseller Roger Torrent i el president de SEAT i CUPRA, Wayne Griffiths 54

Fotografia del conseller Torrent atenent els mitjans de comunicació

Fotografia del conseller Torrent atenent els mitjans de comunicació 7441

Fotografia de la reunió amb el president del Comitè d'Empresa, Matías Carnero

Fotografia de la reunió amb el president del Comitè d'Empresa, Matías Carnero 9515