Salut

Neix l'Entitat de Dret Públic Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, propietària de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

query_builder   1 juny 2021 16:00

event_note Nota de premsa

Neix l'Entitat de Dret Públic Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, propietària de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

  •  És operativa a partir d’avui, dimarts 1 de juny, i titularitat del Departament de Salut

L’Entitat de Dret Públic Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, adscrita al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya és plenament operativa a partir d’avui, 1 de juny de 2021, i passa a ser, a tots els efectes, la propietària de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Per aquest motiu, es procedeix a la subrogació dels contractes dels professionals de l’Hospital a la nova EDP, en els termes que preveu la legislació vigent. Així doncs, els contractes laborals de tots els treballadors i les treballadores es mantenen íntegrament en les mateixes condicions i també es manté vigent l’actual conveni col·lectiu del centre.

Aquest canvi de titularitat comporta la desaparició de l’empresa Hospital Universitari Sant Joan de Reus SA i l’entrada en funcionament de la nova EDP Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, titularitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya al 100%.

De cara als propers mesos també està previst que la nova EDP incorpori d’altres empreses que tenen vinculació amb l’Hospital Sant Joan, seguint el conveni regulador entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Reus per a la racionalització de l’activitat assistencial del Sistema de Salut al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, signat el desembre de 2019. És el cas de GINSA AIE i el Laboratori de Referència de Tarragona i Terres de l’Ebre, així com dels centres d’atenció primària de la Fundació Sagessa Salut, és a dir, l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils i les àrees bàsiques de salut de Vandellòs-l’Hospitalet, Riudoms, la Selva del Camp i Marià Fortuny de Reus.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia