Esport

sge

El Consell Català de l'Esport i l'ICF reactiven de nou la línia "ICF Esports Liquiditat"

query_builder   1 juny 2021 16:57

event_note Nota de premsa

El Consell Català de l'Esport i l'ICF reactiven de nou la línia "ICF Esports Liquiditat"

  • Les entitats esportives inscrites al Registre d’Entitats Esportives del CCE, afectades per la situació derivada del Covid-19, podran sol·licitar aquest préstec a partir de demà 
  • Des de la posada en marxa de la línia, a finals de juliol del 2020, s’han finançat 49 entitats esportives per més de 6 milions d’euros

El Consell Català de l’Esport (CCE) ha obert avui una nova convocatòria pública de concessió d'ajuts en forma de garantia d'operacions de préstec, mitjançant l’Institut Català de Finances (ICF), destinades al finançament de les necessitats de liquiditat derivades de la Covid-19.

Aquesta convocatòria permet que la línia de finançament ICF Esports Liquiditat, que es va posar en marxar al juliol de l’any passat, es reactivi ja que inicialment la data màxima per formalitzar era el 31 de desembre de 2020. Amb aquesta reactivació, les entitats podran sol·licitar aquests crèdits fins el 15 de juny i el termini màxim de formalització serà el 30 de juny. Amb tot, es resoldran per ordre d’entrada les peticions que presentin la documentació correcta fins a exhaurir la dotació màxima prevista.

A través d’aquesta línia de préstecs ja s’han finançat 49 entitats esportives per més de 6 milions d’euros. La nova convocatòria, dotada amb 3,5 milions d’euros, respon a l’objectiu del Govern de continuar garantint el manteniment de l'activitat esportiva i la pervivència de les entitats que la gestionen, que a causa de la Covid-19 han vist paralitzada la seva activitat i han patit una conseqüent absència d’ingressos. D’aquesta manera es busca consumir el màxim de dotació de la línia, fixat en 10 milions d’euros, contribuint així a la reactivació del teixit esportiu.

L’import dels préstecs oscil·la entre 20.000 euros i 300.000 euros. El període de retorn serà de màxim 5 anys amb 1 any de carència inclòs.

Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament per mitjà del formulari que es troba a disposició de les entitats interessades al web de l'ICF (www.icf.cat).

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia