• La consellera de la Presidència ha inaugurat a Manresa les piscines municipals Manel Estiarte Duocastella
DGC

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha estrenat avui a Manresa les piscines municipals Manel Estiarte Duocastella, que s’han rebatejat amb el nom d’un dels millors waterpolistes de la història.

Vilagrà ha destacat els èxits esportius i humans d’Estiarte -que ha assistit a l’acte- i la projecció internacional que ha ofert al món: “En Manel mai ha oblidat els seus orígens, Manresa”, ha remarcat la consellera, que ha posat èmfasis en el paper de lideratge que ha exercit Estiarte durant tota la seva carrera esportiva, primer com a waterpolista i ara fent tàndem al Manchester City amb Pep Guardiola, que també ha estat avui a Manresa. Vilagrà, gran aficionada a la natació i exentrenadora, ha recordat que ha fet molts quilòmetres en aquesta piscina de Manresa: “Sóc una dona d’aigua com tots vosaltres”, ha ressaltat.

Després de la inauguració, Vilagrà, que ha estat acompanyada de la nova secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, ha vist en directe el partit de waterpolo entre les seleccions femenines de Catalunya i els Estats Units. “Aquesta serà la legislatura de l’esport femení”, ha conclòs la consellera. El matx d’avui s’emmarca en el centenari de la Federació Catalana de Natació, que se celebra aquest any.

Vilagrà ha estat tot el dia a la comarca del Bages i, abans d’aquest acte, s’ha reunit amb el teixit empresarial del Bages i també ha anat fins al centre penitenciari de Lledoners per reunir-se amb Jordi Turull, que va ser conseller de la Presidència.

3  

Imatges

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, a la inauguració de les piscines Manel Estiarte Duocastella de Manresa

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, a la inauguració de les piscines Manel Estiarte Duocastella de Manresa 526

Inauguració de la piscina municipal Manel Estiarte Duocastella de Manresa

Inauguració de la piscina municipal Manel Estiarte Duocastella de Manresa 713

Partit de waterpolo entre la selecció catalana i la nord-americana

Partit de waterpolo entre la selecció catalana i la nord-americana 834