Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   15 juny 2021 13:54

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència

Aranzazu Colom Nart, directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya

Nascuda a Palma de Mallorca l’any 1979.

Llicenciada en Dret i Màster  en  dret (intensificació  dret  del  treball  i  RRHH)   per  ESADE-  Facultat  de Dret de la Universitat Ramon Llull. També té estudis superiors finalitzats de música i arpa al Conservatori del Liceu i la Royal School of Music.

S’incorpora al cos d’advocacia de la Generalitat a la Direcció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica al 2009, on ha estat advocada adscrita a la direcció del Gabinet Jurídic fins a l’any 2012 i responsable de l’àrea normativa fins a l’actualitat. 

Continua  enriquint la seva formació  a la UOC amb el Màster  universitari  en  Drets humans, democràcia i globalització  finalitzat al 2017. Formadora interna de l’Escola d’Administració Pública i formadora ocasional del Centre d’ Estudis i Formació Jurídica Especialitzada. Ha participat com a coautora i coordinadora en 15 llibres jurídics, relatius tant a l’estricta preparació d’oposicions com de contractació, dret internacional i dret administratiu.

Membre i fundadora de l’associació de caràcter sindical Fòrum d’Advocacia de la Generalitat, on és la responsable de l’edició de la revista d’anàlisi i actualitat jurídica DIRECTUM.

 

Joan Domènec Abad i Esteve, director general de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Nascut a Barcelona l’any 1974.

És llicenciat en dret i té un mestratge en dret públic i organització administrativa (UPF). Ha estat secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia del Departament de Justícia (juny 2018-juny 2021), gerent territorial de Barcelona Ciutat i L’Hospitalet de Llobregat del Departament de Justícia (febrer 2016-juny 2018), subdirector general d’Ordenació Turística de la Direcció General de Turisme (febrer 2007- octubre 2016) i assessor jurídic i advocat administrativista i, específicament, urbanista, per compte propi, des de 1998 fins febrer de 2007. També ha estat lletrat de la Gerència d’Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona (Direcció de Serveis de Planejament), des de gener de 1999 fins a febrer de 2007 i advocat urbanista i especialista en dret de telecomunicacions per a l’empresa IVIRON (2005-2007) i col·laboració amb el Consorci LOCALRET.

Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori

Antoni Morral i Berenguer delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona

Nascut a Cerdanyola del Vallès l’any 1957.

És diplomat per la UAB en Ciències de l’Educació. Va iniciar la seva trajectòria institucional a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Diputat a la Diputació de Barcelona entre 1995 i 2003, on va ser president de l’Àrea de Medi Ambient entre 1999 i 2003. Alcalde de Cerdanyola del Vallès entre 2003 i 2009 i diputat al Parlament de Catalunya des de 2017 fins a l’actualitat.

 

Teresa Pallarès Piqué, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona

Nascuda a Marçà l’any 1964.

És llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (UB), compta amb un postgrau en Comunicació personal i mediàtica per la UAB i el Programa d’Alta Direcció d’Empreses per l’IESE. Va iniciar la seva trajectòria política el 2003 com a regidora a l’Ajuntament de Reus i també va ocupar diversos càrrecs públics a la Generalitat i l’Estat fins al 2012. Entre 2013 i 2017 va ser directora general de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Diputada al Parlament de Catalunya des de 2017 i regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge a l’Ajuntament de Reus des de 2019 fins a l’actualitat.

 

Ricard Pérez Llordes delegat territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran.

Nascut el 1975 a Oliana.

Ha estat regidor de l’Ajuntament d’Oliana des de l’any 2011 fins a l’actualitat. Fins a l’any 2019, va ser tinent d’alcalde del consistori, al capdavant de regidories com turisme, atenció a les persones, comerç i urbanisme, així com conseller comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, al capdavant de les àrees d’Atenció i Serveis a les Persones i de Governació i Cooperació municipal i Serveis al territori. Tècnic especialista del Departament de Justícia des de 2007, ha estat nomenat nou delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.

 

Rosa Vestit i Villegas delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central

Nascuda a Sant Quirze de Besora l’any 1969.

És llicenciada en Psicologia, especialitat industrial, per la Universitat de Barcelona (UB).

Va ser alcaldessa de Sant Quirze de Besora entre 2011 i 2018, i directora general d’administració local de la Generalitat des de 2018 fins ara.

 

Laia Cañigueral i Olivé delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona 

Nascuda a Cassà de la Selva l’any 1981.

Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha completat la seva formació amb un postgrau en Participació Ciutadana i Desenvolupament Sostenible (UAB) i amb un postgrau en Govern Local a la Universitat de Barcelona (UB). També ha cursat especialitzacions universitàries en l’àmbit de la gent gran i en la inserció laboral de col·lectius amb dificultats.

L’any 2006 va esdevenir diputada al Congrés dels Diputats en representació de les JERC on va ser portaveu de les Comissions d’Educació i Ciència i de Cooperació Internacional per al desenvolupament. Entre l'abril i el novembre de 2019 va tornar a ser diputada al Congrés del Diputats per Girona, on va exercir de secretària primera i portaveu d’ERC a la Comissió de Salut, Consum i Benestar Social, i també portaveu d’ERC a la Comissió de les Polítiques Integrals de la Discapacitat i a la Comissió d’Igualtat.

Ha treballat en l’àmbit de la inclusió social i de la Igualtat a l’Institut Català de les Dones, l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció i a l’Agència Catalana de la Joventut. En l'àmbit feminista, actualment, forma part de l’entitat Dones Republicanes i de la Plataforma Feminista Gironina des d'on participa activament.

Des de jove ha estat implicada en el teixit associatiu i és una activista en les lluites socials. En l'àmbit local, amb només 15 anys va ser voluntària del GRAMC de Cassà de la Selva (Grup de Recerca i Actuació sobre Minories Culturals i Treballadors Estrangers) i també va ser membre de la Colla Excursionista Cassanenca. Ja com a estudiant universitària a la UAB, es va involucrar en la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i, posteriorment, va ser la delegada sindical per la Intersindical-CSC quan treballava a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

 

David Alquézar Claramunt, delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès

És Enginyer Tècnic Industrial especialitat en Química Industrial  per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada. Convalidació acadèmica Grau en Enginyeria (nivell 2) del “Marco Español de Cualificaciones para la Educación Superior” (MECES) i el nivell 6 del Marc Europeu de Qualificacions (EQF) certificat pel Ministeri d’Educació Cultura i Esports (2017). Diploma de Postgrau Gestió Ambiental - Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada (2006).

Ha exercit d’Enginyer Municipal de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fins l’actualitat.

Vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya des de 2002, va impulsar la secció local de Sant Martí de Tous. Militant d’ Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2007, ha estat  responsable de la sectorial de política municipal d’ERC Anoia. Actualment és Alcalde de Sant Martí de Tous; President de la mancomunitat Anoia de Ponent ;  Vicepresident primer de promoció econòmica i cap del grup d’Esquerra Republicana al Consell Comarcal de l’Anoia.

 

Albert Salvadó Fernandez, delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

Nascut a Amposta l’any 1969.

És Enginyer tècnic de professió i postgrau en gestió directiva. Fins ara ha estat director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE). Ha treballat en diferents empreses del sector privat i pel que fa a l’àmbit polític va ser gerent del Consell Comarcal del Montsià entre 2004 i 2006. Des de l’any 2011, és regidor de l’Ajuntament de la Ràpita, on des del 2015 és tinent alcalde i responsable de la regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica.

Va ser president de la Federació de l’Ebre, entre els anys 2015 i 2016, i des del 2020 és el responsable de la Secretaria d’Acció Política i Sectorial.  Membre de la secció local d’Esquerra Republicana de la Ràpita ha estat Secretari d’Organització de la Federació de l’Ebre d'Esquerra (2012-2015), president (2015-2016), vocal (2016-2019)  i des del 2020 és el Secretari d’Acció Política i Sectorial. 

Des del mes d’agost de 2019 dirigeix l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE). Anteriorment hav, havia estat cap del Gabinet del delegat territorial del Govern, Lluís Salvadó, entre els anys 2006 i 2010.

 

Bernat Solé i Barril, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida

Nascut a Agramunt l’any 1975.

És enginyer industrial Superior en Mecànica (UPC-Barcelona).

Ha estat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència durant la darrera legislatura. Prèviament, ha estat enginyer per compte propi (Enginyeria Solé), coordinador informàtic i professor funcionari de Secundària a Artesa de Segre i a Calaf, així com professor de tecnologia i automoció a La Salle de Mollerussa. També ha estat enginyer de disseny de producte a Maxiporc i Rotecna, a més d’enginyer de producció al Grupo Consist.

Del 2015 al 2020 va ser diputat al Parlament de Catalunya  i del 2016 al 2020 va ser secretari de Política institucional de l’Executiva Regional d’ERC a Lleida. Membre de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya en representació territorial de la Federació de Municipis de Catalunya (2012-2015), alcalde d’Agramunt (2011-2020) i regidor del mateix consistori (2007-2011).

 

Departament d’Empresa i Treball

Jordi Torrades Aladrén, director general de Comerç

Nascut a Barcelona l’any 1965.

És llicenciat en Psicologia, especialitzat en psicologia social i en psicologia de les organitzacions i del treball (UAB). És funcionari de carrera de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Al llarg de la seva trajectòria professional ha desenvolupat diverses responsabilitats de gestió pública en l’àmbit municipal i també al sector del comerç. Ha estat gerent del Districte municipal de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona (2017-2019), i també de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona- IMMB- (2003-2017). Del 2000 al 2003 va ser cap de Serveis Generals del mateix IMMB. Amb anterioritat va ser administrador de l’Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú (1993-2000). Actualment era el coordinador del Campus Nord de la UPC (2019-2021).

 

Marta Domènech Tomàs, directora general de Turisme

Nascuda a Falset l’any 1974.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (URL), diplomada en Màrqueting (ESIC), experta en protocol per la Universitat d’Oviedo i sommelier professional per la Universitat Rovira i Virgili. 

La seva trajectòria professional està vinculada al sector turístic i al món de l'emprenedoria. Des del 2007 és gerent de l’hotel familiar Hotel- Hostal Sport al Priorat. Així mateix, és presidenta de l’Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT); vicepresidenta de Pimec Tarragona; presidenta de l'Associació Allotjaments amb DO i responsable d'Internacional de la Cambra de Comerç de Reus. Actualment també és patrona de la Fundació Catalunya La Pedrera i membre de la Junta Directiva del Racc. Amb anterioritat, va ser directora del departament  de Publicitat i de Compres (circular/ tricot) a Mango (1997–2004).

 

Departament d’Economia i Hisenda

Ferran Rodero Tomas, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació

Nascut a Barcelona l’any 1978.

És enginyer industrial superior, especialitzat en gestió d'empreses i màster en Direcció i Administració d’Empreses MBA per EADA. També compta amb diverses certificacions de comunicació i negociació i Business Angels per ESADE.

Ha estat delegat d’ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat) a Girona des del 2008 i fins l’actualitat. Ha compaginat aquest càrrec amb el de coordinador del grup de benchmarking d’emprenedors del Fòrum Carlemany, des de desembre del 2019. També ha mantingut una activitat acadèmica i docent. Ha estat professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) des d’octubre del 2016 i ha mantingut una estreta relació amb la Universitat de Girona, on ha estat professor associat, col·laborador i tutor de grup MBA. Igualment, entre el 2005 i el 2008 ha realitzat tasques de desenvolupament empresarial a Gas Natural.

Miquel Buch i Moya, president d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya

Nascut a Premià de Mar l’any 1975.

Compta amb més de deu anys d’experiència a l’empresa privada en l’àmbit de l’assessorament fiscal, laboral i d’assegurances. És graduat en Formació Professional de la branca administrativa. Ha realitzat el postgrau en Lideratge i Govern Local de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya des del mes de juny de 2018 fins al setembre de 2020 i diputat al Parlament de Catalunya fins al passat mes de març.

Va ser alcalde de Premià de Mar des del febrer de 2007 fins al desembre de 2017, diputat a la Diputació de Barcelona entre els anys 2007 i 2011 i president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques des de l’octubre de 2011 fins al gener de 2018. Va ser president del Consell de Governs Locals de Catalunya.

 

Departament d’Acció Exterior i Transparència

Montserrat Vilalta Cambra, directora general d’Afers Europeus i Mediterranis

Nascuda a Barcelona l’any 1965.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB); doctoranda en Direcció i Organització d’Empreses (UPF) i diplomada en Marketing de Serveis (ESADE) i en Alta Direcció en Vendes (IESE).

Ha estat directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya. Ha treballat com a subdirectora general a l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC), on ha gestionat l’àrea d’operacions per al suport a la internacionalització i innovació de les empreses. A més, ha participat en la creació de l’organització empresarial de comerç COMERTIA com a directora. La seva trajectòria professional també ha estat vinculada al món empresarial, sòcia directora de l’empresa Spiri, de Facto-Estratègia i Marketing, i també sòcia de Consultors de Marketing Systems.

Ha estat professora a diverses universitats de Catalunya, com ara la Universitat de Barcelona (UB) o la Universitat Pompeu Fabra (UPF), entre altres, en l’àrea d’organització d’empresa i màrqueting.

 

Departament d’Educació

Àngel Luis Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial

Nascut a Càceres l’any 1964.

És graduat com a tècnic especialista en Electrònica de comunicacions (1982).

Des de 2008 fins ara ha estat el director del l'Institut Pere Martell de Tarragona, on anteriorment va ocupar diferents càrrecs. La seva trajectòria professional està marcada per la formació al llarg de la vida, així com per la participació en programes i projectes pioners del Departament d'Educació.

Va obtenir el reconeixement per part del Consell Català de la Formació Professional, edició 2017, a la seva trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional.

 

Dolors Collell Surinyach, directora general de Professorat i Personal de Centres Públics

Nascuda a Manlleu l’any 1960.

És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

El 2018 va ser nomenada directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, càrrec que ha ocupat fins l’actualitat. Anteriorment també en va ser directora, en el període de 2009 a 2011. Entre el 1986 i el 2009 va ocupar diferents càrrecs a l’Institut Cirviànum de Torelló, com a sotsdirectora, coordinadora pedagògica i directora del centre. També ha estat directora de l’Institut La Plana de Vic (2012-2017).

 

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Marta Morera Marcé, directora de l'Institut Català d'Energia

Nascuda a Campdevànol l’any 1979.

És llicenciada en Ciències Ambientals, especialitat en Gestió i Planificació Ambiental (UdG), i Màster en Energia pel Desenvolupament Sostenible, energies renovables i estalvi i eficiència energètica (UPC). Ha estat responsable d’Acció Ambiental a l’Ajuntament de Rubí, on també ha estat tècnica de Medi Ambient, i responsable tècnica del projecte estratègic ‘Rubí Brilla’.

Departament de Drets Socials

Josep Maria Forné i Febrer, director general de Serveis Socials

Nascut a Barcelona l’any 1962.

Llicenciat en Filosofia per la UAB (1985), Màster en Filosofia de la Ciència i Suficiència Investigadora, també per la UAB (1993). És professor de filosofia des del 1985 (oposició aprovada el 1986), i des del 2008 Catedràtic de secundària. També és professor estable d’Història de la Filosofia i d’Ètica a l’IREL (Institut Superior de Ciències Religioses) des del 1992.

Ha estat cap d’Estudis i secretari a l’Institut Màrius Torres de Lleida entre el 1989 i 1995. Entre el 1996 i el 2008 va ser director del mateix Institut. Ha estat director dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Lleida entre el 2013 i el 2015.

Ha estat president de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida, des de la seva fundació el 2006 fins el 2013, i ha estat president de la federació catalana dels bancs dels Aliments, també des de la seva fundació a l’abril del 2013 fins el novembre del mateix any.

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya l’XI i la XII legislatura.

Carles Segura i Buixó, director de l'Institut Català de l'Acollida i de l'Adopció

Nascut a Sant Fost de Campsentelles l’any 1963.

Va completar estudis en Ciències Socials per l’Escola Superior de Ciències Socials de l’ICESB (Facultat de Teologia, 1991), estudis en l'especialitat de Sociologia a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UAB i Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB 2009).

Ha estat, entre altres responsabilitats, assessor d’informació i comunicació de la consellera de la Presidència (2019-2021); assessor tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona (2017-2019) i assessor d’Alcaldia de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, on va formar part dels equips tècnics encarregats de l’elaboració de l’Enquesta sobre infraestructures i serveis per a la indústria local (2007) i per a l’elaboració de l’Ordenança municipal de convivència i civisme (2006).

També ha estat membre del Gabinet d’Estudis d’Interior de la Generalitat de Catalunya, on va formar part de l’equip tècnic encarregat de l’elaboració de l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya i altres estudis en l’àmbit de la seguretat pública, i professor de l’Escola de Policia de Catalunya (2000-2003).

A més de les activitats professionals, també ha estat co-organitzador de diferents intercanvis juvenils i seminaris d’àmbit europeu sobre gestió d’entitats juvenils, formació i orientació professional.

És membre de l'Associació Catalana de Sociologia (Societat Catalana de Sociologia) adscrita a l'Institut d'Estudis Catalans i soci, entre altres, de Creu Roja i Òmnium Cultural.

 

Jordi Sendra i Vellvè, director general de Prestacions Socials

Nascut a Tarragona l’any 1961.

Batxiller Superior. Ha treballat com a tècnic informàtic de la Generalitat de Catalunya al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca entre 1982 i 1991.  Ha estat cap de Gabinet de Presidència al Port de Tarragona (2011) i Cap de la Divisió de Creuers des de 2018 fins a 2021.

Ha estat regidor de Serveis Públics i Tinent d’Alcalde d’Urbanisme entre els anys 2002-2011, senador per Tarragona entre 2011 i 2015 i diputat al Parlament de Catalunya entre 2015 i 2017.

 

Departament de Cultura

Josep Vives Gràcia, director general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques

Nascut a Barcelona el 1970.

És diplomat en Biblioteconomia i Documentació (Universitat de Barcelona, 1990-1992), llicenciat en Documentació (Universitat de Barcelona, 1998-2000) i ha realitzat estudis de Filosofia (Universitat de Barcelona, 1992-1996). Té un postgrau en Direcció i Gestió Públiques (Escola d'Administració Pública de Catalunya / Escola Universitària Politècnica de Mataró-Tecnocampus, 2018-2019).

Des del 2014 és professor col·laborador de la Universitat de Catalunya (UOC), actualment participa en el Màster de gestió estratègica de la informació i el coneixement a les organitzacions, el Grau d’Informació i Documentació i el Màster d'administració i govern electrònic.

Del 1988 al 1995 va desenvolupar la seva activitat a l’àmbit privat. Des de l’any 1995 ha treballat a biblioteques de diferents institucions privades i públiques especialment a la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 2007 ha exercit diferents càrrecs i funcions al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i actualment era el cap del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

Ha publicat diferents treballs acadèmics relacionats amb la gestió bibliotecària, aspectes de propietat intel·lectual en l’àmbit cultural, alfabetització informacional i deontologia professional.

 

Adelaida Moya Taulés, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural

Nascuda a Vilanova i la Geltrú l’any 1972.

Actualment és regidora de Cultura i Recursos Humans a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, càrrec electe des de 2015. Ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals.  A l’administració local ha desenvolupat tasques de direcció i coordinació en els àmbits de les regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Joventut, a més de Cultura.

Ha estat vinculada a la gestió cultural a través de l’empresa Talia Gestió Cultural, de la qual en va ser cofundadora. Ha treballat en l’organització de festivals, diversos cicles de dinamització pensats per a museus i sobretot en la coordinació d’espectacles de petit format i de gires teatrals.

La cultura popular sempre ha format part de la seva vida d’una manera molt natural. A través de la vinculació familiar i després personal, ha estat involucrada amb les entitats culturals de la seva ciutat, Vilanova i la Geltrú, on hi ha una gran tradició associativa al voltant del Carnaval o de la Festa Major.

En l’àmbit polític ha estat presidenta de la secció local d’ERC a Vilanova i la Geltrú i vicepresidenta de la Regional del Penedès. 

 

Departament  de Justícia

Joan Ramon Casals Mata, director general de Dret i d'Entitats Jurídiques

Nascut a Molins de Rei l’any 1974.

És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Dret Financer i Tributari.

La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat majoritàriament en l’àmbit de la gestió pública. Casals ha estat alcalde de Molins de Rei entre 2012 i 2019. En aquest Ajuntament ha exercit també com a tinent d’alcalde i ha estat al capdavant de les regidories d’Urbanisme, Cultura, Promoció Econòmica i Fira, i Ocupació.

En l’àmbit de la Generalitat de Catalunya, ha estat director de l’Oficina del President i director general de Coordinació Interdepartamental de la Generalitat. També ha estat diputat al Parlament de Catalunya durant la XI legislatura.

Al capdavant de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, el nou director és el màxim responsable en matèria d’associacions, fundacions i acadèmies; també en l’àmbit del dret civil català, la mediació i els mitjans alternatius a la resolució de conflictes, i dirigirà i supervisarà els registres de grups d’interès i de parelles estables, entre altres.

 

Annabel Marcos Vilar, directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció

Nascuda a Tortosa l’any 1968.

Aquesta és la segona vegada que ocupa aquesta responsabilitat de directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció, que ja va exercir de desembre de 2015 fins a finals de febrer de 2016. La trajectòria professional d’Ana Isabel Marcos s’ha desenvolupat sobretot en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. Fins ara, ha estat secretària d'Administració i Funció Pública, directora de l'Institut de Seguretat Pública del Departament d'Interior i directora del CIRE. En l’àmbit de l’Administració municipal, ha estat gerent de la Societat Anònima Municipal de Gestió Urbanística de l'Ajuntament d'Amposta. També ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant la IX i X legislatures, i també ha exercit d’advocada.

És llicenciada en Dret, té el màster Executive Management of Public Administration (EMPA) per ESADE, un postgrau en Dret Local i un postgrau en Dret Urbanístic, ambdós per la Universitat Rovira i Virgili, i és corredora mediadora d'assegurances. També ha assistit a diversos cursos de l’Escola de Pràctica Jurídica de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa, i d’Aptitud Pedagògica.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia