Territori

Horta Sant Joan

El Departament treballa per habilitar un nou itinerari alternatiu a Horta de Sant Joan en les pròximes setmanes

query_builder   15 juny 2021 14:48

event_note Nota de premsa

El Departament treballa per habilitar un nou itinerari alternatiu a Horta de Sant Joan en les pròximes setmanes

  • El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, visita les tasques per obrir un nou vial en les pròximes setmanes i reparar el túnel de la T-333 tancat al trànsit
Horta Sant Joan

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat aquest matí les tasques per habilitar un nou itinerari alternatiu per al pas de vehicles com a conseqüència del tancament del túnel d’Horta de Sant Joan, de la T-333. Aquest nou itinerari, que recupera un tram de l’antiga carretera, permetrà escurçar el trajecte respecte del desviament actual, format per l’eix viari Horta de Sant Joan-Gandesa-Xerta. Després de la visita, Gavín ha afirmat que “si les condicions meteorològiques ho permeten, obrirem el nou vial a principis de juliol”.

A la visita també han assistit els alcaldes d’Horta de Sant Joan, Jordi Martin, d’Arnes, Joaquim Miralles, Prat de Comte, Joan Josep Malràs, i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, i el fins avui delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

En paral·lel a les tasques per habilitar el nou itinerari alternatiu, el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori està treballant en els sondejos i seguiment del túnel que es va tancar al trànsit el 2 de juny passat per motius de seguretat viària. Aquestes tasques permetran definir la solució tècnica més adient per a la reparació de l’estructura.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 213

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 391

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia