Direcció General de Comunicació

salut

El Govern aprova la reestructuració del Departament de Salut, que s'organitza en cinc òrgans interns

query_builder   22 juny 2021 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la reestructuració del Departament de Salut, que s'organitza en cinc òrgans interns

  • Es crea la Direcció General d’Estratègia, Difusió i Comunicació i se suprimeix la de Recerca i Innovació

El Govern ha aprovat el Decret 21/2021, de 25 de maig, on es concreten les noves competències del Departament de Salut i que comporta la necessitat de reestructuració interna.

En aquest sentit, es reordenen les funcions de l'Oficina de Comunicació i es crea una nova direcció general anomenada Direcció General d’Estratègia, Difusió i Comunicació de Salut. Aquesta nova direcció general dirigirà la política comunicativa del conjunt del Departament de Salut i les entitats que en depenen, i la coordinarà amb les entitats integrants del sistema sanitari de Catalunya. També s'encarregarà de planificar, dirigir i coordinar les campanyes institucionals i els serveis d'informació i d'atenció ciutadana del Departament i de les entitats que en depenen. L’objectiu general és la optimitzar la comunicació i difusió de la informació d’aquestes entitats tant a la ciutadania com als professionals sanitaris.

La creació del nou Departament de Recerca i Universitats ha suposat la reestructuració d’aquestes funcions en matèria sanitària i ha comportat la supressió de la Direcció General de Recerca i Innovació.

A banda, s’adapten les funcions de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació, que manté l’estructura i ajusta les seves funcions representatives, participatives i de coordinació a l’encàrrec institucional de les polítiques del Departament i del sistema sanitari públic, així com l’adopció de funcions en el marc de la participació en l’àmbit europeu i internacional.

Així doncs, el Departament de Salut s’estructurarà en cinc grans òrgans interns: la Secretaria General; la d’Atenció Sanitària i Participació; la de Salut Pública; la Direcció General de Planificació en Salut i la d’Estratègia, Difusió i Comunicació de Salut.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia