Ports

Ports de la Generalitat

Ports prepara un any més el passeig marítim de Cambrils per a la nova campanya d'estiu

query_builder   23 juny 2021 11:44

event_note Nota de premsa

Ports prepara un any més el passeig marítim de Cambrils per a la nova campanya d'estiu

  • Es millora l’enjardinat i es reforça la neteja del passeig marítim, augmentant la freqüència del buidatge de papereres i la neteja del paviment per ampliar el servei davant l’afluència de visitants a l’estiu
  • El reforç del servei de neteja s’inicia demà, 24 de juny, i finalitza la primera quinzena de setembre
Ports de l Generalitat

El passeig marítim de Cambrils és un punt de trobada de la ciutadania i els turistes al llarg de l’any, encara que a l’estiu rep molta més afluència de vianants. Amb l’objectiu de reforçar el servei de neteja d’aquest espai, Ports de la Generalitat amplia un estiu més la freqüència de buidatge de les papereres i la neteja viària, en el tram de passeig marítim gestionat per l’ens. Aquest reforç del servei de neteja comença demà dijous, 24 de juny, i acaba la primera quinzena de setembre.

El pla de neteja estival preveu fer el buidatge de les papereres de forma continuada tres vegades al dia (matí, tarda i nit), per evitar acumulacions de deixalles que puguin afectar el passeig. Així mateix, es reforça el servei de neteja de paviments, fent actuacions diàries amb la màquina hidronetejadora, l’escombradora i la bufadora-aspiradora per mantenir les superfícies en condicions òptimes i garantir un estàndard de qualitat per als ciutadans i les ciutadanes i els visitants, així com la resta d’activitats econòmiques que es desenvolupen a la zona. També s’incrementarà el servei de neteja de taques al paviment produïdes per restes de menjar o begudes amb la màquina fregadora.

Tots aquests serveis ja es fan de forma periòdica durant la resta de l’any, però en temporada baixa, el buidatge de papereres es fa un cop al dia i la màquina escombradora passa dos cops per setmana. L’Administració portuària considera necessari reforçar el servei en temporada alta, així com els dies en què es fa alguna activitat especial.

Per altra banda, Ports de la Generalitat ha renovat aquests dies l’enjardinament de la zona portuària en el tram del passeig marítim de Cambrils gestionat per l’empresa pública, per potenciar l’entorn de cara a la intensa temporada estival que es preveu. La millora de l’enjardinat d’aquesta part del passeig és una acció prevista en el Pla d’actuacions de 2021.

 

23 de juny de 2021

 

 

2  

Imatges

Nou enjardinat al passeig marítim de Cambrils 1

Nou enjardinat al passeig marítim de Cambrils 1 295

Nou enjardinat al passeig marítim de Cambrils 2

Nou enjardinat al passeig marítim de Cambrils 2 275

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 307