Esport

sge

El Consell Català de l'Esport obre la convocatòria d'ajuts de 7,8 milions d'euros per donar suport a les federacions esportives catalanes

query_builder   29 juny 2021 16:13

event_note Nota de premsa

El Consell Català de l'Esport obre la convocatòria d'ajuts de 7,8 milions d'euros per donar suport a les federacions esportives catalanes

El Consell Català de l’Esport (CCE) continua activant la posada en marxa de recursos perquè les entitats esportives catalanes puguin continuar reprenent la seva activitat de manera progressiva. Amb aquesta finalitat, el CCE ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions pluriennals per al suport a l'acció de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs i associacions per a l'any 2021, que té una dotació de 7,8 milions d’euros.

Dies després de fer efectiu el pagament de diverses subvencions i d’obrir el termini de sol·licituds –acaba avui dimarts- per optar a les convocatòries destinades als consells esportius (3.800.000 euros) per desenvolupar els programes d’esport escolar, i als clubs (750.000 euros) per la participació en competicions femenines i internacionals, el Govern obre una nova convocatòria destinada a les federacions que tindrà una dotació pressupostària màxima de 7.800.000 euros per al desenvolupament dels subprogrames següents:

  • Suport per a l'organització d'activitats esportives no internacionals.
  • Suport per a la participació en activitats esportives no internacionals.
  • Suport per a la promoció de l'esport.
  • Suport a l'organització i participació en competicions internacionals i a la projecció internacional.
  • Suport a les entitats federades o membres d'una unió esportiva de clubs i associacions.
  • Suport al Programa d'alt rendiment esportiu (Programa ARC).

Les actuacions subvencionades s'han de dur a terme en el període comprès entre l'1 d'octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021. D’altra banda, de l’import total, el 80% (6.240.000 euros) es pagarà durant l’exercici 2021 i el 20% restant (1.560.000 euros) durant el 2022.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 9 de juliol a les 23.59h. Les sol·licituds i la resta de tràmits associats al procediment de concessió dels ajuts s'han de presentar únicament per via telemàtica a través del portal Tràmits gencat del Departament de la Presidència, utilitzant el sistema de signatura electrònica.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia