Interior

miniatura

El conseller Elena anuncia una inversió de més de 3 milions d'euros en la futura comissaria de Torredembarra

query_builder   1 juliol 2021 13:28

event_note Nota de premsa

El conseller Elena anuncia una inversió de més de 3 milions d'euros en la futura comissaria de Torredembarra

Les obres començaran el tercer trimestre d’enguany

● Donarà cobertura policial a Torredembarra, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, La Pobla de Montornès, La Riera de Gaià, Roda de Berà i Vespella de Gaià
Foto
El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat avui la inversió de més de 3 milions d’euros en la futura comissaria de districte del cos de Mossos d’Esquadra a Torredembarra. En una visita als terrenys on es construirà, Elena ha destacat que “era una necessitat des de feia temps i donarà un servei necessari i essencial al Camp de Tarragona” i ha agraït a l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i a tot l’equip de govern, les facilitats perquè aquest equipament sigui una realitat ben aviat.

La futura comissaria s’incorporarà al servei que ja donen al Tarragonès les comissaries de Tarragona i de Salou i Vilaseca. “Reforcem, per tant, la cobertura policial a la comarca”, ha dit el conseller. En aquest sentit, Elena ha concretat que les noves instal·lacions donaran cobertura policial a nou municipis: Torredembarra, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, La Pobla de Montornès, La Riera de Gaià, Roda de Berà i Vespella de Gaià.

El titular d’Interior ha posat en valor que la construcció d’aquesta nova comissaria “és una bona notícia pels Mossos d’Esquadra i les policies locals, però sobretot ho és per qui al final nosaltres servim: la ciutadania i la seva seguretat i tranquilitat”.

Les obres s’iniciaran el tercer trimestre d’enguany sobre un solar de 1905,08 m², situat a la carretera N-340, entre els carrers dels Bonafilla i els Vernet, i tenen una durada prevista de 15 mesos.
Foto
Coordinació amb les policies locals

Els Mossos d'Esquadra destinats a la comissaria de districte de Torredembarra realitzaran funcions de patrullatge, seguretat ciutadana i gestió de l’ordre i la convivència, investigació i coordinació amb les policies locals integrades en el territori de la comissaria de districte.

La nova comissaria acollirà els serveis bàsics de seguretat ciutadana com la recepció de denúncies, la instrucció dels atestats policials que se'n derivin i l’atenció dels requeriments dels ciutadans i de l'autoritat judicial mitjançant l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

També proporcionarà seguiment i atenció especialitzada mitjançant el Grup d’Atenció a la Víctima (GAV) a les víctimes de violència de gènere, delictes sexuals, persones grans i/o vulnerables.

Prèviament, Elena ha participat a la Junta Local de Seguretat de Torredembarra que s’ha celebrat al saló de plens del consistori. Aquesta tarda, el conseller visitarà també l’Ajuntament de Tarragona on signarà el llibre d’honor del consistori, i es desplaçarà fins a la Regió Policial Camp de Tarragona i al parc de Bombers de la ciutat.

1  

Imatges

Foto

Foto 427

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia