Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Miniatura NdP nomenament Carmel Mòdol

El Govern nomena Carmel Mòdol secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

query_builder   6 juliol 2021 14:47

event_note Nota de premsa

El Govern nomena Carmel Mòdol secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Foto web NdP nomenament Carmel Mòdol
Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació

El Consell Executiu ha aprovat, aquest dimarts, el nomenament de Carmel Mòdol Bresolí com a secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Entre les seves funcions destaca establir els controls oficials de la cadena alimentària, l’ordenació i el foment de la producció agrícola i ramadera, les polítiques relacionades amb les empreses agroalimentàries, i els segells, els indicadors i les marques de qualitat. Promourà el patrimoni alimentari i la gastronomia del país, les indústries i els mercats alimentaris, i treballarà en les relacions institucionals amb les organitzacions professionals i altres entitats representatives dels sectors agrari i alimentari. Igualment, és competent sobre la promoció d’estudis i campanyes publicitàries sectorials. També ha de donar suport al funcionament del Consell Català de l’Alimentació, i coordinar la implementació dels objectius i les actuacions previstes al Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya.

Carmel Mòdol, fins ara director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament, és nascut a Montoliu de Lleida, l’any 1958. Enginyer Agrònom i Enginyer Tècnic Agrícola, per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida (ETSEALL).

Amb anterioritat al càrrec que ocupava fins ara al Departament, també ha treballat en diferents empreses internacionals del sector agrícola. Ha estat membre del Consell d’Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (2000-2003), del 2003 al 2012, ha estat diputat al Parlament de Catalunya, portaveu del Grup Parlamentari d’ERC a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i a la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. També ha estat ponent de diverses lleis, entre les quals destaquen les lleis de l’audiovisual de Catalunya i la llei de l’IRTA, i vicepresident de l’esmentada Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament del 2006 al 2010.

1  

Imatges

Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació

Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació 4383

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia