Direcció General de Comunicació

CS

Les mesures del Govern per frenar la pandèmia anunciades dilluns entren en vigor demà dijous

query_builder   14 juliol 2021 18:41

event_note Nota de premsa

Les mesures del Govern per frenar la pandèmia anunciades dilluns entren en vigor demà dijous

  • Les mesures es publicaran aquest dijous a primera hora al DOGC després de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya
  • La Comissió Delegada en matèria de Covid-19, encapçalada pel president Aragonès, va acordar limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies

Les mesures anunciades aquest dilluns pel Govern, que tenen l’objectiu de controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, entraran en vigor demà dijous després de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i un cop publicades al DOGC.

Les mesures proposades en una reunió extraordinària de la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern, encapçalada pel president Pere Aragonès, són les següents:

  1. Es redueix l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa per a que puguin desallotjar).
  2. Es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  3. Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc).
  4. S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.
  5. Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipologia.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia